Σασουόλο - Μίλαν 0-2

Gazzetta team
Σασουόλο - Μίλαν 0-2

bet365

Με γκολ των Ρομανιόλι, Σούσο η Μίλαν πέρασε από την έδρα της Σασουόλο (0-2) και ο Βιντσέντζο Μοντέλα πήρε σημαντική ανάσα πριν το ματς με την Νάπολι.

Λίγες μέρες μετά το δεύτερο 0-0 με την ΑΕΚ στο Europa League, οι Rossoneri επέστρεψαν στις νίκες στην Serie A επικρατώντας 0-2 της Σασουόλο στο MAPEI Stadium. Η Μίλαν πήρε έτσι δεύτερο σερί διπλό μετά το 1-4 στην Κιέβο και έφτασε στην 7η θέση του πίνακα, κρατώντας την εστία της ανέπαφη μόλις για 4η φορά σε 12 ματς στο φετινό Campionato.

Η Μίλαν έχασε στο 13' με τραυματισμό τον δεξιό μπακ, Καλάμπρια, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τραυματισμό και στο επόμενο λεπτό χρειάστηκε ο Ντοναρούμα να σταματήσε τον Ματσιτέλι για να μην συμβούν τα χειρότερα στην ομάδα του Μοντέλα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε στο 38' όταν ο Κονσίλι είπε 'όχι' στην κεφαλιά του Κάλινιτς ύστερα από προσπάθεια του Κεσί από δεξιά. Από το κόρνερ η Μίλαν άνοιξε το σκορ καθώς ο Αλέσιο Ρομανιόλι νίκησε στον αέρα τον Κονσίλι ύστερα από κόρνερ με πάσα και σέντρα του Τσαλχάνογλου (0-1). Ο Μπονούτσι έκανε καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Μισιρόλι και η Μίλαν καθάρισε το ματς στο 67' όταν ο Σούσο έκανε την κλασική κίνηση από δεξιά καθώς συνέκλινε από δεξιά και εκτέλεσε για το τελικό 0-2.

Σασουόλο (Κριστιάν Μπούκι): Κονσίλι, Πελούζο, Ατσέρμπι, Καναβάρο, Γκατσόλα, Μισιρόλι, Κασάτα (55' Μάτρι), Ματσιτέλι, Ραγκούσα (70' Πιερίνι), Πολιτάνο (84' Ροζέριο), Φαλτσινέλι.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Ζαπάτα, Καλάμπρια (14' Αμπάτε), Μπορίνι (82' Αντονέλι), Μοντολίβο, Κεσί, Τσαλχάνογλου (64' Λοκατέλι), Σούσο, Κάλινιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα