Γιουβέντους - Μπενεβέντο 2-1

Gazzetta team
Γιουβέντους - Μπενεβέντο 2-1

bet365

Από την κόλαση, στον παράδεισο βρέθηκε η Γιουβέντους, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει από την Μπενεβέντο, νίκησε 2-1 και μείωσε στο -1 από την Νάπολι.

Αν και πέρασε... δύσκολα στην έδρα της κόντρα στους νεοφώτιστους, η Μεγάλη Κυρία του calcio ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και στο τέλος πανηγύρισε διπλά τη νίκη με 2-1 καθώς η Νάπολι έχασε βαθμούς στην Βερόνα από την Ελλάς (0-0). Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League έκανε το comeback με γκολ των Ιγουαΐν και Κουαδράδο και πλέον βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση της Serie A. Η δεύτερη ομάδα στην ιστορία που ξεκινά το πρωτάθλημα με 12 ήττες σε 12 αγώνες έγινε η Μπενεβέντο.

Κόντρα σε αυτό που θα μπορούσε να περιμένει κανείς, οι Stregoni πήραν το προβάδισμα στο 19' χάρη στο καταπληκτικό φάουλ του αριστεροπόδαρου μέσου, Τσιτσιρέτι, και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 0-1 αν και σε όλο το πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να πατήσουν ούτε μία φορά την περιοχή του Σέζνι. Η Γιουβέντους πίεσε πολύ μετά το γκολ στο πρώτο μέρος αλλά παρά τα πολλά φάουλ που κέρδισε και παρά τις ευκαιρίες που είχε ο Ντιμπάλα, δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό.

Στην επανάληψη ο Ιγουαΐν εκτέλεσε και αυτός φάουλ χωρίς να σκοράρει, όμως το έκανε στο 57' όταν ύστερα από σέντρα του Ντε Σίλιο και κεφαλιά του Ματουιντί με πανέμορφο αριστερό έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι (1-1). Στη συνέχεια ο Μπρινιόλι έκανε διπλή επέμβαση σε Κουαδράδο και Ιγουαΐν, όμως η Μπενεβέντο λύγισε τελικά στο 65' όταν ο Κολομβιανός ήταν ολομόναχος μετά τη σέντρα του Αλεξ Σάντρο και έκανε με κεφαλιά από κοντά το 2-1.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Ματουιντί, Μαρκίζιο, Κουαδράδο (81' Μπερναρντέσκι), Ντάγκλας Κόστα (78' Μάντζουκιτς), Ιγουαΐν, Ντιμπάλα (87' Μπετανκούρ).

Μπενεβέντο (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Μπρινιόλι, Ντι Κιάρα, Τζιμσίτι, Αντέι, Λαζάαρ (62' Λομπάρντι), Βενούτι, Βιόλα, Τσιτσιρέτι, Τσισμπά, Κατάλντι (87' Παριτζίνι), Αρμεντέρος (70' Κόντα).

 

SERIE A Τελευταία Νέα