Δεν έφτανε ο Έντερ για την Ίντερ (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Δεν έφτανε ο Έντερ για την Ίντερ (vid)

bet365

Την ευκαιρία να ανέβει έστω και προσωρινά στην κορυφή έχασε η Ίντερ η οποία έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Τορίνο. Δοκάρι στο 88' ο Βεσίνο για την ομάδα του Σπαλέτι.

Φιορεντίνα – Ρόμα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Ίντερ έχοντας και την συμπαράσταση 70.000 οπαδών της που βρέθηκαν μεσημέρι Κυριακής στο Μεάτσα προσπάθησε από την αρχή να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό έκανε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς όταν ο Ικάρντι δεν κατάφερε να προλάβει την μπαλιά του Καντρέβα για να σκοράρει. Η απάντηση της Τορίνο ήρθε με τον Μπασέλι.

Η «γκρανάτα» έχοντας βάλει τον Ρινκόν μαν του μαν πάνω στον Μπόρχα Βαλέρο κατάφερε να εξουδετερώσει τον Ισπανό με αποτέλεσμα η Ίντερ να έχει θέματα στην ανάπτυξη. Παρόλα αυτά έφτασε κοντά στο 1-0 με την κεφαλιά του Σκρίνιαρ με τον Σιρίγκου να λέει όχι. Έτσι, λίγο πριν το τέλος η Τορίνο είχε μια σπουδαία ευκαιρία όταν μετά την σέντρα του Ανσάλντι ο αφύλακτος από το ύψος της μικρής περιοχής Μπασέλι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.

Στην επανάληψη η Ίντερ μπήκε αποφασισμένη και στο πρώτο πεντάλεπτο είχε κλείσει την Τορίνο στα καρέ της με τον Σιρίγκου να κάνει τρομερή επέμβαση στην προσπάθεια του Βεσίνο. Η Τορίνο από την πλευρά της ήταν αποφασισμένη να φύγει από το Μιλάνο με ένα θετικό αποτέλεσμα και στο 59' πάγωσε το Μεάτσα όταν ο Ιάγκο Φάλκε κινήθηκε παράλληλα με το τέρμα του Χαντάνοβιτς και με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σλοβένου πορτιέρο.

Μετά το γκολ η Ίντερ τα έπαιξε όλα για όλα με τον Σπαλέτι να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο και τον Έντερ. Ο Ικάρντι όμως δεν ήταν σε καλή ημέρα και στο 62' έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση. Τελικά η πίεση των «νετρατζούρι» έφερε αποτέλεσμα στο 79' όταν μετά από σέντρα του Πέρισιτς ο Ικάρντι έκοψε για τον αφύλακτο Έντερ ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η πίεση της Ίντερ έγινε ασφυκτική, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη, αφού στο 88' το τρομερό σουτ του Βεσίνο κατέληξε στο δοκάρι του Σιρίγκου.

Οι ενδεκάδες:

Ίντερ (Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ναγκατόμο (77' Μπρόζοβιτς), Γκαλιαρντίνι (69' Έντερ), Βεσίνο, Καντρέβα, Μπόρχα Βαλέρο, Πέρισιτς, Ικάρντι.

Τορίνο (Μιχάιλοβιτς): Σιρίγκου, Ντε Σιλβέστρι, Ν’ Κουλού, Μπουρντίσο, Ανσάλντι, Όμπι (73' Άκουα), Ρινκόν, Μπασέλι, Ιάγο Φάλκε (82' Νιάνγκ), Μπελότι, Λιάιτς (89' Μπερενγκέρ)

 

SERIE A Τελευταία Νέα