Ελλάς Βερόνα - Ιντερ 1-2

Gazzetta team
Ελλάς Βερόνα - Ιντερ 1-2

bet365

Με γκολ των Μπόρχα Βαλέρο και Πέρισιτς η Ιντερ επικράτησε της Ελλάς στην Βερόνα (1-2) και επέστρεψε στη 2η θέση της Serie A.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Την παράδοση που τους θέλει να μην χάνουν από τους Gialloblu από το 1992 [16 ματς] συνέχισαν οι Nerazzurri, που αν και βρήκαν αντίσταση από την Ελλάς, πήραν το σημαντικό διπλό και επέστρεψαν στο -2 από την πρωτοπόρο, Νάπολι.

Καλά στημένη ήταν η ομάδα του Φάμπιο Πέκια, που φέτος επέστρεψε στην Serie A και δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο 9' ο Τσέρτσι έκανε σουτ που μπλοκαρίστηκε και στο 17' ο Ικάρντι, που δεν έχει σκοράρει εκτός από το 1-3 με την Ρόμα, έστειλε την μπάλα άουτ. Οσο η ώρα περνούσε η Ιντερ πατούσε καλύτερα και παρότι δεν έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, άνοιξε το σκορ στο 36' όταν μετά τη σέντρα του Καντρέβα από δεξιά η άμυνα της Βερόνα δεν υπήρξε και ο Μπόρχα Βαλέρο σκόραρε με πλασέ από κοντά για το 0-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Ιντερ να δοκιμάζει κάποια μακρινά σουτ χωρίς αποτέλεσμα και στο 55' έγινε μία ακόμα φάση που θα συζητηθεί. Υστερα από κακή πάσα προς τα πίσω ο Χαντάνοβιτς βούτηξε μπροστά από τον Τσέρτσι. Αν και ο Γκαβιλούτσι έδειξε να συνεχιστεί το ματς, τελικά έκανε χρήση VAR και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πατσίνι από τη βούλα του πέναλτι έκανε το 1-1. Η ομάδα του Σπαλέτι αντέδρασε όμως άμεσα. Στο 63' ο Βεσίνο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι αλλά στο 67' με ωραίο σουτ ο Πέρισιτς έκανε το 1-2 το οποίο η Ιντερ κράτησε στα επόμενα λεπτά και έβαλε μία ακόμα νίκη στο σακούλι της.

Ελλάς Βερόνα (Φάμπιο Πέκια): Νίκολας, Ρόμουλο, Ερτό, Καράτσιολο, Σουπραγιέν, Βέρντε, Μπέσα (64' Ζουκουλίνι), Φοσάτι, Φαρές, Τσέρτσι (79' Λι), Κιν (59' Πατσίνι).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ναγκατόμο, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι, Βαλέρο (78' Κανσέλο), Καντρέβα (74' Μπρόζοβιτς), Πέρισιτς, Ικάρντι (86' Ικάρντι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα