Νάπολι - Σασουόλο 3-1

Gazzetta team
Νάπολι - Σασουόλο 3-1

bet365

Η Νάπολι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στην Σασουόλο και με νίκη 3-1 επέστρεψε μόνη της στην κορυφή. Πετάει η Σαμπ, ήττα η Φιορεντίνα.

Μία μέρα αφού η Γιουβέντους την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έφυγε ξανά τρεις βαθμούς μακριά με αυτούς που πήρε κόντρα στους Neroverdi στο San Paolo. Οι Ναπολιτάνοι επικράτησαν 3-1 και έκαναν το 10/11 στο ξεκίνημα της Serie A αν και στο πρώτο μέρος τα βρήκαν σκούρα. Στο 22' ο Σένσι έκανε ντρίμπλα σε σημείο που απαγορεύεται και τιμωρήθηκε αφού ο Αλαν του έκλεψε και νίκησε τον Κονσίλι και στη συνέχεια ο Γκουλάμ είχε δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή. Και αφού δεν έγινε το 2-0, η Σασουόλο ισοφάρισε στο 41' με τον Φαλτσινέλι ύστερα από προσπάθεια του Πολιτάνο. Το 1-1 δεν ήταν όμως το σκορ του ημιχρόνου αφού στο 44' ο Χοσέ Καγιεχόν έκανε το σουτ, το οποίο φάνηκε να βρίσκει στον Κονσίλι αλλά τελικά το γκολ του πιστώθηκε για το 2-1. Στην επανάληψη οι Vesuviani καθάρισαν το ματς στο 54' όταν ο Αλμπιόλ - ύστερα από σέντρα του Καγιεχόν - έκανε κεφαλιά πάσα για τον Μέρτενς που σκόραρε σε κενό τέρμα. Το 3-1 έμεινε ως το τελικό αφού η Νάπολι κράτησε δυνάμεις ενόψει Σίτι και αφού ο Ζιενλίνσκι έστειλε την μπάλα και στα δύο δοκάρια.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Αλμπιόλ, Μάτζιο, Κίρικες, Γκουλάμ, Χάμσικ (68΄ Ζιενλίνκι), Αλαν, Ζορζίνιο, Μέρτενς, Καγιεχόν (76' Ρογκ), Ινσίνιε (80' Τζακερίνι).

Σασουόλο (Κριστιάν Μπούκι): Κονσίλι, Καναβάρο, Ατσέρμπι, Γκατσόλα, Πελούζο, Σένσι, Ματσιτέλι (71' Πιερίνι), Κασάτα, Ραγκούσα (56' Μισιρόλι), Φαλτσινέλι (85' Σκαμάκα), Πολιτάνο.

Για πρώτη φορά από το 1991 η Σαμπντόρια
Τη χρυσή της εποχή θυμάται η Σαμπντόρια, που σκόρπισε με 4-1 την Κιέβο και πέτυχε πέντε σερί νίκες εντός έδρας στη Serie A για πρώτη φορά μετά τ 1991. Οι γηπεδούχοι εντυπωσίασαν, πήραν το προβάδισμα με τον Λινέτι στο 20’, αλλά δεν αγχώθηκαν όταν είδαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Κατσιατόρε στο 24’. Μόλις 2’ αργότερα ο Τορέιρα με εκπληκτικό φάουλ έκανε το 2-1 και η Σαμπντόρια δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ο Σαπάτα είχε τελειώσει τα πάντα με το 3-1 στο 44’, πριν ο Τορέιρα ολοκληρώσει το θρίαμβο για το τελικό 4-1.

Κάζο για Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα ήταν σε φόρμα, προερχόταν από τρεις σερί νίκες, αλλά για κάποιον λόγο κατάρρευσε αμυντικά στο πρώτο μέρος και γνώρισε απρόσμενη ήττα με 2-1 από την Κροτόνε. Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, ευκαιρία χάνονταν εκατέρωθεν και μέσα σε 2’ η Κροτόνε έφτασε στο 2-0 στο 18’. Αρχικά ήταν ο Μπούντιμιρ που άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια μέσα σε δευτερόλεπτα ο Τρότα έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι βιόλα ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 στο 44’ με τον Μπενάσι. Παρά την κυριαρχία τους στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Με ανατροπή η Ουντινέζε
Αν και η Αταλάντα προηγήθηκε, η Ουντινέζε είχε τις απαντήσεις και επιβλήθηκε 2-1 στο Dacia Arena. Αφού στο 9' ο Αλί Αντνάν... χάλασε τα γυαλιά του προπονητή του, Ντελ Νέρι, η La Dea πήρε προβάδισμα στο 29' με τελείωμα του Κούρτιτς έπειτα από πάσα του Τολόι (0-1). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο φινάλε του πρώτου μέρους με πέναλτι του Ντε Πάουλ ύστερα από χέρι του Σπινατσόλα και πήραν τη νίκη χάρη στο ωραίο αριστερό του Μπάρακ (2-1).

Ανάσα για SPAL
Υστερα από τρεις σερί ήττες, η νεοφώτιστη, SPAL, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Τζένοα και πήρε πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Serie A. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 56' όταν ο Παλόσκι έκανε επαφή ύστερα από μακρινή μπαλιά του Ντίας Φελίπε και ο Μίρκο Αντενούτσι σκόραρε με σουτ από το ύψος της περιοχής.

 

SERIE A Τελευταία Νέα