Ρόμα - Μπολόνια 1-0

Gazzetta team
Ρόμα - Μπολόνια 1-0

bet365

Η γκολάρα του «Φαραώ» έδωσε στη Ρόμα τη νίκη (1-0) επί της Μπολόνια και την έφερε στο -1 από την 4η θέση.

Μετά το 1-0 επί της Κροτόνε πριν λίγες μέρες, οι Τζαλορόσι επικράτησαν με το ίδιο σκορ και της Μπολόνια και συνεχίζουν την πορεία τους. Με τον Ελ Σαράουι να βάζει τρομερό γκολ και τους Ροσομπλού να μην βρίσκουν ποτέ απάντηση, οι Ρωμαίοι πήραν ακόμη ένα τρίποντο και είναι στο -1 από την 4άδα, περιμένοντας τα παιχνίδια της Κυριακής.

Το ματς είχε ρυθμό από το ξεκίνημα του, με την Μπολόνια να δείχνει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο στο Olimpico και όχι να αμύνεται συνεχώς. Ετσι, Τζαλορόσι και Ροσομπλού έβγαλαν καλές φάσεις στο πρώτο μέρος αλλά καμία καλύτερη από αυτή του 33ου λεπτού: Ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ελ Σαράουι το κάρφωσε τέλεια στο παραθυράκι σουτάροντας με το αριστερό (1-0)! Στο δεύτερο μέρος οι Ρωμαίοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ, είδαν αυτό που έβαλε ο Τζέκο στο 52' να ακυρώνεται σωστά για οφσάιντ μέσω VAR και στη συνέχεια ήλεγξαν την κατάσταση και πήραν τους τρεις βαθμούς, αφού η Μπολόνια ήθελε αλλά δεν μπορούσε να κάνει την ζημιά.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι, Φάσιο, Ζουάν Ζέσους, Μπρούνο Πέρες (70' Μορένο), Στρούτμαν, Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνι, Ντεφρέλ (59' Περότι), Τζέκο, Ελ Σαράουι (83' Ζέρσον).

Μπολόνια (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Ντα Κόστα, Κραφτ, Ελάντερ, Γκονσάλες, Μαζίνα, Πόλι (81' Ντονσά), Πούλγκαρ, Νάγκι (57' Φαλέτι), Βέρντι, Πέτκοβιτς (86' Ντέστρο), Ντι Φραντσέσκο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα