Τορίνο - Ρόμα 0-1

Gazzetta team
Τορίνο - Ρόμα 0-1

bet365

Με τέλειο φάουλ του Σέρβου η Ρόμα πέρασε από το Τορίνο (0-1) και είναι πάντα σε τροχιά 4άδας. Νίκες για Φιορεντίνα, Αταλάντα.

Στο 3-3 με την Τσέλσι, πριν λίγες μέρες, ο Κολάροβ είχε γκολ-ασίστ και γενικά από την αρχή της σεζόν είναι σούπερ. Αυτό το κατάλαβε και η Τορίνο, η οποία έχασε εξαιτίας του. Οχι ότι άξιζε να πάρει και νίκη η Γκρανάτα, αφού το ματς στο Olimpico του Τορίνο ήταν μοιρασμένο και με λίγες φάσεις, αλλά έδειχνε ότι θα μπορούσε να αποσπάσει έστω τον βαθμό. Ο Σέρβος αριστερός μπακ, όμως, είχε άλλη άποψη και με άψογη εκτέλεση φάουλ στο 69' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος, με την Ρόμα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο να ανταποκρίνεται στις διπλές υποχρεώσεις (Serie A-Champions League) και να είναι πάντα κοντά στην 4άδα, έχοντας να δώσει και το εξ αναβολής ματς με την Σαμπντόρια.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Βόλτα η Φιορεντίνα και... ρεκόρ η Μπενεβέντο
Στην Μπενεβέντο δικαίως πανηγύρισαν με την ψυχή τους την άνοδο στη Serie A αλλά ήξεραν ότι εκεί τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Κι αν δεν το ήξεραν, το συνειδητοποιούν τώρα. Το 0-3 από την Φιορεντίνα σημαίνει ότι οι νεοφώτιστοι παραμένουν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, αφού έχουν εννιά ήττες και αυτό αποτελεί αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών... Καθόλου δεν ενδιαφέρει όμως, όπως είναι λογικό, τους Βιόλα, οι οποίοι έκαναν το χρέος τους και συνεχίζουν με στόχο το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι άνοιξε το σκορ στο 18' με το διαγώνιο του Μπενάσι μετά την πάσα του Σιμεόνε και στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Μπαμπακάρ: Στο 47' έκανε το 0-2 και στο 66' πήρε το πέναλτι με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 0-3 ο Τερό.

Με Κορνέλιους η Αταλάντα
Οι Μπεργκαμάσκι τα πάνε εξαιρετικά στο Europa League, αφού είναι μια ανάσα από την πρόκριση στους "32", χωρίς όμως να παραβλέπουν και τις υποχρεώσεις τους στη Serie A. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι υποδέχθηκε την καλή Μπολόνια του Ρομπέρτο Ντοναντόνι και επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Κορνέλιους στο 71', μετά την πάσα του Φρόιλερ. Ο σκόρερ είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα και έδωσε το τρίποντο στην Αταλάντα, η οποία έπαιζε και με παίκτη περισσότερο από το 80', όταν αποβλήθηκε ο Γκονζάλες. Για φάουλ στον εκπληκτικό Κορνέλιους φυσικά!

Τεράστια ανάσα για Σασουόλο
Η Σασουόλο έχει βρεθεί στην κουβέντα για υποβιβασμό, όμως πήρε πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της νεοφώτιστης, SPAL, με 0-1 και μπορεί να νιώθει καλύτερα. Στα 45 δευτερόλεπτα ο Βικάρι έκανε τραγικό λάθος και ο Πολιτάνο το εκμεταλλεύτηκε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκομίς. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος αν και στο 83’ ο Μπεράρντι εκτέλεσε πέναλτι για τους Neroverdi, το οποίο απέκρουσε ο Γκομίς. Στο φινάλε ο Κασάτα της Σασουόλο έκανε ντεμπούτο στην Serie A και αποβλήθηκε μέσα σε τρία λεπτά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα