Μίλαν - Τζένοα 0-0

Μίλαν - Τζένοα 0-0

bet365

Λίγες μέρες μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο Europa, η Μίλαν δεν σήκωσε κεφάλι στην Serie A και παραχώρησε λευκή ισοπαλία και στην Τζένοα. Κόκκινη ο Μπονούτσι.

Συνεχίζει να κατρακυλά η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα, που έμεινε για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη στο Campionato. Η Μίλαν υπέστη σοκ από την αποβολή του Μπονούτσι στο 25’ και έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από το γκολ, αυτή τη φορά κόντρα στους Rossoblu. Οι Rossoneri δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες ύστερα από τρεις σερί ήττες και βλέπουν από πολύ νωρίς τη σεζόν να παίρνει χρώμα αποτυχίας καθώς ο στόχος της 4ης θέσης μπορεί να φτάσει και σε απόσταση 9 βαθμών ύστερα από ισάριθμες αγωνιστικές.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Δυνατά μπήκε η Μίλαν και είχε καλές στιγμές με τα σουτ των Μπίλια και Μπορίνι, όμως το σκηνικό άλλαξε σε βάρος της στο 23’. Ο Μπονούτσι έριξε αγκωνιά στον Αλεάντρο Ρόζι σε φάουλ υπέρ των Rossoneri και ο Τζακομέλι αφού έκανε χρήση VAR έδειξε την απευθείας κόκκινη στον Ιταλό σέντερ-μπακ. Ο Μοντέλα έβαλε τον Ρομανιόλι αντί του Τσαλχάνογλου και η ομάδα του προσπάθησε να μην επηρεαστεί, όσο γινόταν, όμως τα σουτ των Μποναβεντούρα, Ροδρίγες σταμάτησαν στον Περίν. Η Τζένοα είχε την καλύτερη στιγμή της στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Ριγκόνι έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ντοναρούμα αντέδρασε σωστά.

Στο δεύτερο μέρος ο Κάλινιτς δεν πήρε καλά την πάσα του Σούσο και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο 56’ εκατοστά κοντά στο γκολ, αφού για τόσο πέρασε έξω από το παραθυράκι το σουτ του Μπερτολάτσι. Στο 60’ ο Βελόζο είχε και αυτός καλό σουτ για τους φιλοξενούμενους και στη συνέχεια η Μίλαν άφησε το παθητικό παιχνίδι και προσπάθησε περισσότερο να κάνει την υπέρβαση. Στο 65’ ο - πολύ κακός - Κεσί, έφυγε στην κόντρα και αφού δεν έδωσε σε κανέναν σούταρε στα πλαϊνά δίχτυα και στο 75’ ο Κάλινιτς έχασε κοντρόλ και τεράστια ευκαιρία για το γκολ προ του Περίν ύστερα από εξαιρετική πάσα του Σούσο.

Από το πόδι του Ισπανού εξτρέμ συνέβαινε οτιδήποτε καλό για την Μίλαν και στο 80’ γύρισε στον Μπορίνι αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε. Στο 82’ ο πρώην Rossonero, Λαπαντούλα, έφυγε ολομόναχος στο ξέφωτο αλλά δεν το πίστεψε και ο Ζαπάτα τον πρόλαβε και τον έκοψε, στο 83’ ο Σούσο σούταρε στον Περίν και στο 84’ η κεφαλιά του Τααράμπ για την Τζένοα, πέρασε έξω για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ζαπάτα, Μπονούτσι, Ροδρίγες, Μπίλια, Κεσί, Μποναβεντούρα (67’ Καλάμπρια), Μπορίνι, Τσαλχάνογλου (25’ Ρομανιόλι), Σούσο, Κάλινιτς (84’ Κουτρόνε).

Τζένοα (Ιβάν Γιούριτς): Περίν, Ιτσο, Ροσετίνι, Ζουκάνοβιτς, Ρόζι (52’ Λάζοβιτς), Λασάλτ, Βελόζο, Ριγκόνι (77’ Ρίτσι), Μπερτολάτσι, Τααράμπ, Γκαλαμπίνοβ (52’ Λαπαντούλα).

 

SERIE A Τελευταία Νέα