Σαμπντόρια - Κροτόνε 5-0

Σαμπντόρια - Κροτόνε 5-0

bet365

Η Κροτόνε δεν έφερε καμία αντίσταση στο Luigi Ferraris, με τους Μπλουτσερκιάτι να την διαλύουν με 5-0 και να ανεβαίνουν στην 5η θέση.

Με τη Νάπολι να έχει 8x8 και την Λάτσιο να κάνει εντυπωσιακά πράγματα σε Serie A και Europa League, η μέχρι τώρα πορεία της Σαμπντόρια έχει περάσει απαρατήρητη. Κακώς. Εχοντας να δώσει και το εξ αναβολής παιχνίδι με την Ρόμα, η ομάδα του Μάρκο Τζαμπάολο είναι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και συνδυάζει τα αποτελέσματα με το θέαμα, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και η... άμοιρη Κροτόνε, η οποία έφαγε πέντε στη Γένοβα και είπε και «grazie» επειδή δεν ήταν περισσότερα!

Η Σαμπντόρια απλοποίησε πάρα πολύ τα πράγματα από νωρίς, αφού στο 3' η κεφαλιά του Φεράρι -μετά το φάουλ του Τορέιρα- έκανε το 1-0 και στο 12' ο Ζαπάτα ανατράπηκε από τον Αγέτι και ο Κουαλιαρέλα από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 2-0. Δύο λεπτά μετά, οι Μπλουτσερκιάτι είχαν οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Μπούντιμιρ που πήγε για... αυτογκόλ, με το ματς να είναι ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Κι αφού ήταν μονόλογος, ήρθε και το 3-0 στο 39' με την κοντινή προσπάθεια του Καπράρι μετά το γύρισμα του Ζαπάτα, για να ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο με το οριζόντιο δοκάρι της Κροτόνε σε κεφαλιά του Μπούντιμιρ στη σωστή εστία αυτή τη φορά.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το γκολ που θα τους έβαζε, θεωρητικά πάντα, ξανά στο ματς αλλά όσο κι αν το ήθελαν δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, με την Σαμπντόρια να ελέγχει πλήρως την κατάσταση. Ο Μάρκο Τζαμπάολο έκανε χαλαρά τις αλλαγές του και το ίδιο χαλαρά έκαναν και οι παίκτες του το 4-0, στο 71', με τον Λινέτι, με την Κροτόνε να μην υπάρχει στο γήπεδο. Γεγονός, φυσικά, που δεν πτόησε σε κάτι τους Γενοβέζους, οι οποίοι έβαλαν και πέμπτο γκολ με τον Κοβνάτσκι στο 76', μετά το λάθος του Κόρντατς, για το τελικό 5-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα