Ιντερ - Μίλαν 3-2

Ιντερ - Μίλαν 3-2

bet365

Η Μίλαν το πάλεψε και απάντησε δύο φορές, όμως η Ιντερ είχε απλά τον Μάουρο Ικάρντι και με χατ-τρικ του Αργεντινού νίκησε 3-2 με πέναλτι στο 90' και είναι 2η, στο -2 από την κορυφή της Serie A.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Λέστερ – Αλμερία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με τον Μαουρίτο να γίνεται μόλις ο 4ος παίκτης της Ιντερ που κάνει χατ-τρικ σε βάρος της Μίλαν, οι Nerazzurri πήραν τεράστια νίκη στο derby στο φινάλε και μετέτρεψαν σε τεράστιο ματς κορυφής τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Νάπολι στο San Paolo. Ο Ικάρντι πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ καρφώνοντας την μπάλα στις γωνίες και νίκησε τον Ντοναρούμα στο 90' από τα 11 βήματα χαρίζοντας το πόλυτιμο τρίποντο και βυζίθοντας στο -10 τους Rossoneri. Εως και... μεταμορφωμένη στο δεύτερο μέρος η Μίλαν που απάντησε δύο φορές και είχε δοκάρι, όμως μάλλον δίκαια δεν πήρε κάτι από το ματς και απομακρύνεται από πολύ νωρίς από το Champions League. Σούσο και Μποναβεντούρα τα γκολ για την ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Η Ιντερ προσπάθησε να γίνει άμεσα το αφεντικό στο ματς και κυκλοφορούσε μπάλα προσεκτικά σε αντίθεση με την Μίλαν, που έδειχνε να μην έχει πλάνα στην επίθεση και δεν δυσκολευόταν να κάνει και τις πολύ απλές πάσες. Στο 13' χτύπησε το καμπανάκι για τους Rossoneri καθώς ο τεχνικό σουτ του Καντρέβα πήγε στο οριζόντιο του Ντοναρούμα, που είχε πέσει πολύ καλά προς την μπάλα. Η ομάδα του Μοντέλα κέρδισε μερικά κόρνερ και προσπάθησε να απειλήσει με αυτό τον τρόπο, όμως δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό και στο 20' το μακρινό σουτ του Σούσο δεν γινόταν να απειλήσει.

Στο 23' οι Nerazzurri είχαν νέα φάση με την κεφαλιά του Μιράντα άουτ και πέντε λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ όταν ο Καντρέβα έφυγε από δεξιά και έκανε τη σέντρα για τον Ικάρντι ο οποίος νίκησε μόνος του όλη την άμυνα της Μίλαν και με μία επαφή κάρφωσε την μπάλα στη γωνία για το 1-0. Οι Rossoneri προσπάθησαν να δείξουν μια στοιχειώδη αντίδραση αλλά δεν κέρδισαν τίποτα περισσότερο από κάποια κόρνερ, ενώ η Ιντερ απείλησε με τα σουτ των Ικάρντι (36'), Βεσίνο (42') εκτός περιοχής, όμως ο Ντοναρούμα ήταν εκεί. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 44' όταν ο Κεσί γύρισε και έβγαλε στον Μπορίνι που πέρασε τον Ναγκατόμο και σούταρε αλλά ο Χαντάνοβιτς το έβγαλε και στη συνέχεια ο Ιταλός δεν βρήκε στόχο με κεφαλιά από πλάγια.

Ο Μοντέλα έβαλε στο ημίχρονο τον Κουτρόνε αντί του Κεσί, η ομάδα του ανέβηκε αισθητά και το ματς έγινε... ροντέο. Στο 49' ο Αντρέ Σίλβα είχε δοκάρι με αριστερό μέσα από την περιοχή και αμέσως μετά Σούσο και Μπορίνι νικήθηκαν από τον Χαντάνοβιτς, όμως στο 56' οι Rossoneri ισοφάρισαν αφού η άμυνα της Ιντερ άφησε τον Σούσο να ζυγίσει το αριστερό του και να νικήσει τον Χαντάνοβιτς εκτός περιοχής (1-1). Οι φάσεις έρχονταν με τρελό ρυθμό στην επανάληψη και στο 60' ο Καντρέβα έδωσε στην κόντρα στον ολομόναχο, Βεσίνο, αλλά το σουτ του πέρασε έξω και στο 62' η Μίλαν βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει προβάδισμα αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το πλασέ του Μποναβεντούρα μέσα από την περιοχή.

Στο επόμενο λεπτό η Ιντερ πήρε και πάλι προβάδισμα. Ο Πέρισιτς έφυγε από αριστερά και γύρισε για τον Ικάρντι ο οποίος με καταπληκτικό πλασέ στη γωνία έκανε το 2-1, όμως η Μίλαν είχε νέα απάντηση. Στο 81' η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι για τον Μποναβεντούρα που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2, το οποίο όμως η Μίλαν δεν κατάφερε να κρατήσει. Στο 90' έπειτα από κόρνερ ο Ροδρίγες κράτησε τον Ντ' Αμπρόζιο που ετοιμαζόταν να σκοράρει από κοντά και ο Ικάρντι μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι για το τελικό 3-2.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ντ' Αμπρόζιο, Ναγκατόμο, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι, Βαλέρο (85' Εντερ), Καντρέβα (73' Κανσέλο), Πέρισιτς, Ικάρντι (93' Σαντόν).

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι (78' Λοκατέλι), Ροδρίγες, Μπορίνι, Μπίλια, Κεσί (46' Κουτρόνε), Μποναβεντούρα, Σούσο, Σίλβα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα