Γιουβέντους - Λάτσιο 1-2

Gazzetta team
Γιουβέντους - Λάτσιο 1-2

bet365

Σε ένα εκπληκτικό ματς στο Τορίνο, η Γιουβέντους προηγήθηκε, η Λάτσιο το γύρισε με δύο γκολ του Ιμόμπιλε και στο 97' ο Στρακόσα απέκρουσε πέναλτι του Ντιμπάλα για να κρατήσει το 1-2.

Συνέχεια στην φανταστική φετινή πορεία της έδωσε η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι που μετά το Super Cup νίκησε την Γιουβέντους και εκτός έδρας και την ανάγκασε στην πρώτη εντός έδρας ήττα στην Serie A από την πρεμιέρα της σεζόν 2015-16. Οι Bianconeri είχαν δύο δοκάρια, όμως οι Ρωμαίοι, που βρήθηκαν να χάνουν από το πρώτο μέρος, γύρισαν τον αγώνα σε λίγα λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης και χάρη στον Στρακόσα στο 97' κράτησαν την τεράστια νίκη που τους βάζει μέσα στους διεκδικητές του τίτλου. Δεύτερη σερί απώλεια για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το 2-2 με την Αταλάντα και αν η Νάπολι νικήσει την Ρόμα, θα τη δει να φεύγει στο +5.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η Γιουβέντους είχε 6 σερί νίκες κόντρα στην Λάτσιο χωρίς να δεχθεί γκολ και στο 24' είδε μια ρουτίνα να διαφαίνεται. Ο Ασαμόα γύρισε από αριστερά, ο Κεντίρα έκανε το σουτ, ο Στρακόσα απέκρουσε και ο Ντάγκλας Κόστα, καλυπτόμενος, πέτυχε από κοντά το πρώτο του γκολ με την Γιουβέντους. Οι Bianconeri θα μπορούσαν να έχουν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων μετά τον κακό υπολογισμό του Στρακόσα, καθώς η μπάλα βρήκε στον Ιγουαΐν και πήγε στο δοκάρι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Λάτσιο απάντησε με δύο πολύ γρήγορα προκαλώντας σοκ στους τιφόζι στο Τορίνο. Στο 47' ο Λουίς Αλμπέρτο έδωσε ασίστ στον Ιμόμπιλε που πλάσαρε με αυτοπεποίθηση και αφού ο Ιγουαΐν έχασε στο τετ-ε-τετ με τον Στρακόσα, στο 54' ο σκόρερ των φιλοξενούμενων έπεσε μετά την κάθετη του Μίλίνκοβιτς-Σάβιτς προ του Μπουφόν και πήρε πέναλτι που δεν ήταν καθώς ο Ιταλός keeper είχε από την αρχή μαζεμένα τα χέρια του. Ο Ιμόμπιλε ευστόχησε από τη βούλα για το 1-2.

Υστερα από αυτό το σημείο οι Bianconeri είχαν κατοχή αλλά δεν απείλησαν σημαντικά μέχρι να μπει ο Ντιμπάλα, που είχε δοκάρι στο 81' με σουτ. Στο 92' ο Καϊσέδο στην κόντρα δεν τελείωσε το ματς και στο 97' έγινε... χαμός. Ο Πάτρικ έκανε κακό κοντρόλ και ανέτρεψε τον Μπερναρντέσκι καθαρά για να δοθεί τελικά το πέναλτι ύστερα από VAR. Στο 97' ο Ντιμπάλα έστησε την μπάλα στη βούλα αλλά ο Στρακόσα έπεσε σωστά και απέκρουσε κρατώντας το τρελό 1-2 για την Λάτσιο...

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Λιχτστάινερ (73' Στουράρο), Κιελίνι, Ματουιντί, Ασαμόα, Κεντίρα (65' Ντιμπάλα), Μπετανκούρ, Ιγουαΐν, Μάντζουκιτς.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσα, Ράντου, Ντε Βράι, Μπάστος, Μάρουσιτς, Λέιβα, Λούλιτς (84' Πάτρικ), Παρόλο, Λουίς Αλμπέρτο (72' Νάνι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ιμόμπιλε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα