ΑΠΟΕΛ: Η λογική των υπολογισμών είναι ριψοκίνδυνη

ΑΠΟΕΛ: Η λογική των υπολογισμών είναι ριψοκίνδυνη

Newsroom
σα πιντο 10/5
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι παίκτες του ετοιμάζονται για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, αυτό που θα κρίνει το αν θα πάρουν τον τίτλο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν ως όπλο τους την εμπειρία που διαθέτουν από ματς με τέτοιο βαθμό δυσκολίας και μαζί με τον κόσμο τους θα προσπαθήσουν να ανέβουν και πάλι στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προχωρά με αυξημένη συγκέντρωση και επαγγελματισμό, με την ομάδα να μην επαναπαύεται ένεκα των δύο αποτελεσμάτων που τη βολεύουν.

Η λογική του να παίξει με υπολογισμούς θεωρείται ριψοκίνδυνη για ένα τόσο κρίσιμο ματς. Οι υπεύθυνοι της ομάδας πιστεύουν σθεναρά στην ανάγκη για μία αποφασιστική και δυναμική εμφάνιση, που θα εξασφαλίσει τη νίκη και τον τίτλο.

Δεν είναι μόνο η ικανότητα που θα κρίνει το παιχνίδι, αλλά μια ισορροπημένη προσέγγιση και το σθένος να ανταπεξέλθει η ομάδα στην πίεση. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη αποδείξει στο παρελθόν ότι διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία χαρακτήρα που έχουν κάνει τη διαφορά σε αντίστοιχες συνθήκες. Η εμπειρία από τέτοια ματς είναι στο πλευρό των πρωτευουσιάνων, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.

Η επιλογή του Ρικάρντο Σα Πίντο να εντάξει τον Μαρκίνιο στην ενδεκάδα αντί του Εφραίμ θα είναι η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια. Τα υπόλοιπα δέκα ονόματα παραμένουν ίδια, δίνοντας μια εικόνα σταθερότητας και εμπιστοσύνης στις επιλογές του προπονητή.

Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, δίνοντας δυναμικό και ενθουσιώδη χαρακτήρα στην υποστήριξη. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη, με τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να περιμένουν μια ακόμη μεγάλη νίκη που θα επισφραγίσει την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα