Ανόρθωση: Έκκληση προς τους κατόχους διαρκείας για πληρωμή

Ανόρθωση: Έκκληση προς τους κατόχους διαρκείας για πληρωμή

Newsroom
ανορθωση ανακοινωση 25/4
Με ανακοίνωσή της, η Ανόρθωση απηύθυνε έκκληση προς τους κατόχους διαρκείας να πληρώσουν τα εισιτήριά τους, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε την κατάργηση του προγράμματος «Άτλας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει για αποφάσεις σε σχέση με το πρόγραμμα «Άτλας» το οποίο και καταργείται.

Στη θέση του θα συνεχιστεί η συνεισφορά των €100 που θα ισχύει ως εξής: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν θα προκρατούν τις θέσεις τους με την συνεισφορά των €100, αλλά θα δίνουν το ποσό ως προπληρωμή για την ανανέωση της κάρτας τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα, θα επωφεληθούν της σχετικής έκπτωσης με την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας. Για τα παιδικά διαρκείας, στα €100 συμπεριλαμβάνεται και η κάρτα τους.

Τέλος, όσοι δεν έχουν κάρτα διαρκείας 2023-24 και επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να το πράξουν και θα αφαιρεθεί επίσης το ποσό σε περίπτωση που αγοράσουν κάρτα διαρκείας 2024-25.

Όσοι συμμετάσχουν θα επωφεληθούν διπλάσιων βαθμών στην κάρτα «Blue & White» και θα ξεκινήσουν με βάση τους 200 βαθμούς στη λίστα προτεραιότητας για τους εκτός έδρας αγώνες.

Φίλες και Φίλοι της Ανόρθωσης,

Όπως εξηγήθηκε και στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, οι άμεσες οφειλές που πρέπει να διευθετηθούν θέτουν την Ανόρθωση σε σοβαρό κίνδυνο για ποινές αφαίρεσης βαθμών και απαγόρευσης μεταγραφών. Τα χρονοδιαγράμματα είναι πολύ στενά και απευθύνουμε έκκληση για μια προπληρωμή έναντι της κάρτας διαρκείας.»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα