Κώστας Χριστοδούλου: «Βαρέθηκα το ποδόσφαιρο, φέτος δεν ασχολήθηκα όσο θα έπρεπε με τη Δόξα»

Κώστας Χριστοδούλου: «Βαρέθηκα το ποδόσφαιρο, φέτος δεν ασχολήθηκα όσο θα έπρεπε με τη Δόξα»

Newsroom
ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου βρέθηκε καλεσμένος σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Απογοητευμένος αλλά και ειλικρινής ήταν ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου, που βρέθηκε καλεσμένος στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε για το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Πετράκη, το αύριο της ομάδας, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως βαρέθηκε το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

Για τον Γιώργο Πετράκη και την προσπάθεια του:

«Είναι ο καλύτερος προπονητής κι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στην ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία. Τους είχα κάνει πρόταση ότι αν πέσει η ομάδα θα χάσουν όλοι δύο μισθούς και ήταν αυτός που δέχθηκε πρώτος».

Για την επόμενη μέρα στη δεύτερη κατηγορία:

«Είναι πολύ νωρίς. Έχουμε να ανέβουμε ένα «βουνό» ως ομάδα. Θα φτιάξουμε μια καινούρια ομάδα με 400.000 ευρώ ως προϋπολογισμό. Με σταθερά «βήματα» θα ξεκινήσουμε να συμπληρώνουμε το παζλ της δεύτερης κατηγορίας. Δεν ξέρω την κατηγορία, λείπω αρκετά χρόνια. Η αλήθεια είναι πως είμαι 59 ετών και είχα δηλώσει ότι στα 60 μου πρόκεται να φύγω. Θα έφευγα φέτος αν έμενε η ομάδα στα «σαλόνια». Βαρέθηκα το ποδόσφαιρο, δεν ασχολήθηκα φέτος όσο θα έπρεπε με την ομάδα. Θα ανεβάσω τη Δόξα ξανά στην πρώτη κατηγορία και θα φύγω».

Για το νέο προπονητή και τις σκέψεις του:

«Είναι πολύ νωρίς».

Για την ομάδα στη Β΄ κατηγορία και τον προϋπολογισμό που ανέφερε:

«Ακούω τρελά ποσά στις υπόλοιπες ομάδες. Ο προϋπολογισμός μας θα είναι 400.000 ευρώ, ούτε ένα ευρώ παραπάνω».

Για τον υποβιβασμό της Δόξας:

«Εγώ φταίω που υποβιβάστηκε η ομάδα. Δεν ήμουν κοντά της, είδα πέντε παιχνίδια σε ολόκληρη τη σεζόν. Βαρέθηκα, αδιαφόρησα, είναι δική μου η ευθύνη. Όταν χάσαμε από τον Οθέλλο στην έδρα μας για δεύτερη φορά, τότε είπα ότι δεν μπορούμε να σωθούμε παρά την προσπάθεια που έγινε».

Για τον ένα οπαδό που ακολουθεί την ομάδα εκτός έδρας εδώ και χρόνια:

«Είναι ο κ. Ανδρέας. Είναι επιβλητική η παρουσία του. Είναι στο γήπεδο από τότε που έπαιζα εγώ στην ομάδα. Είναι απίστευτο αυτό που κάνει και τον ευχαριστώ. Πάντα παίρνει τιμητικό διαρκείας».

Για την πρόβλεψή που είχε κάνει ότι ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα:

«Έβλεπα τον Άρη με την Ομόνοια και τον λυπήθηκα πολύ. Δεν μπορούσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πίστευε κανείς ότι θα ξεφουσκώσει τόσο γρήγορα; Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται με τον Άρη».

Για την Ανόρθωση και όσα γίνονται:

«Μετά από την παρουσία στους ομίλους του Champions League κυριαρχεί η διχόνοια στην ομάδα. Αν δεν ενωθούν οι δυνάμεις να κάνουν κάτι, θα έρθουν δύσκολες μέρες. Μπαίνει κάποιος και τον «πολεμάει» ο ένας και ο άλλος. Αυτό πρέπει να σταματήσει στην ομάδα».

Για την Ομόνοια και την αλλαγή της:

«Είναι ο κ. Παπασταύρου και καθαρίζει τα πάντα στους «πράσινους». Υπάρχει υγεία και θα είναι πάντα εκεί με τον κ. Παπασταύρου. Όταν υπάρχει ένας που κάνει κουμάντο, όλα πάνε καλά. Δείτε κι άλλες ομάδες».

Για την Πάφος FC και την παρουσία στον τελικό:

«Εύχομαι να κατακτήσει το Κύπελλο. Δικαιούνται ένα τρόπαιο, έβαλαν τόσα λεφτά στο ποδόσφαιρο κάνοντας επένδυση».

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα