ΑΠΟΕΛ: Κυριαρχία σε τέσσερις πράξεις

ΑΠΟΕΛ: Κυριαρχία σε τέσσερις πράξεις

Newsroom
ΠΑΦΟΣ ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το απόλυτο (4/4) κόντρα την Πάφο φέτος, δείχνοντας στο φινάλε της σεζόν πως ο τίτλος περνάει από τα... πόδια του.

Στο… θέατρο του «Στέλιος Κυριακίδης», ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε προσφάτως παράσταση που θα θυμούνται για καιρό, όχι μόνο οι φίλοι του, αλλά και οι αντίπαλοι. Η ομάδα, ντυμένη στα «γαλαζοκίτρινα», έδειξε τα δόντια της στην Πάφο, πήρε τη νίκη, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε τέσσερις φορές τον ίδιο αντίπαλο σε ισάριθμα ματς αυτή τη σεζόν, κατόρθωμα που δεν κατάφερε κανένας άλλος στον ίδιο όμιλο.

Καθώς η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, η επιμονή και η αποφασιστικότητα της ομάδας του Σα Πίντο φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Το ΑΠΟΕΛ-Πάφος ξεχωρίζει όχι μόνο στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο γκρουπ, ως το μόνο ζευγάρι που η μία ομάδα καταφέρνει να επικρατήσει σε όλους τους αγώνες.

Με αυτό το εξαιρετικό σερί, ο ΑΠΟΕΛ δεν αποδεικνύει απλώς την ανωτερότητά του, αλλά στέλνει ηχηρό μήνυμα προς όλους: ο δρόμος προς το τρόπαιο περνά από τα πόδια του και ασφαλώς τη Λευκωσία. Εκεί που θα αγωνιστεί και στα τρία τελευταία ματς, κάνοντας αρχή την Κυριακή με τον Άρη. Εκεί που βρίσκονται καρφωμένοι στον ΑΠΟΕΛ, με την προετοιμασία να βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα