Πετράκης: «Αν μπορούσα να μείνω να βοηθήσω, θα έμενα, αλλά έχω άλλες προτεραιότητες»

Πετράκης: «Αν μπορούσα να μείνω να βοηθήσω, θα έμενα, αλλά έχω άλλες προτεραιότητες»

Newsroom
ΠΕΤΡΑΚΗΣ
Ο πρώην πλέον προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Γιώργος Πετράκης, μίλησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό για το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών, αλλά και για το δικό του μέλλον.

Από το μεσημέρι της Τρίτης (16/4), Δόξα Κατωκοπιάς και Γιώργος Πετράκης «τράβηξαν» χωριστούς δρόμους, αφού ο Έλληνας προπονητής αποχώρησε από τον σύλλογο.

Το πρωί της Τετάρτης (17/4), βρέθηκε καλεσμένος στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0, όπου και εξήγησε ότι έχει άλλες προτεραιότητες τη δεδομένη στιγμή, κάτι που ο πρόεδρος της Δόξας σεβάστηκε, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

Για την αποχώρησή του:

«Δυστυχώς, παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο. Έμειναν πολύ μικρές πιθανότητες. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός με τον πρόεδρο και αποφασίσουμε να σκεφτούμε την επόμενη ημέρα για τον καθένα. Με τον κ. Χριστοδούλου έχω μια πολύ καλή σχέση. Κι εγώ αν θα μπορούσα να μείνω να βοηθήσω θα το έκανα, έχω όμως τώρα κάποιες προτεραιότητες και ο πρόεδρος το σεβάστηκε. Αν μπορώ με τον τρόπο μου να βοηθήσω θα το κάνω. Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν απεριόριστο σεβασμό, ήταν από τις πολύ καλές συνεργασίες που είχα. Δεν με ενόχλησαν ποτέ στο έργο μου. Και τους ευχαριστώ στη Δόξα και ιδιαιτέρως τον πρόεδρος. Θεωρώ πως η Δόξα θα κάνει το cοme back. Η θέση της είναι στην Α’ Κατηγορία. Και με βάσει τα κίνητρα του προέδρου, θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει η Δόξα».

Για την προσπάθεια που έγινε για παραμονή:

«Αναλάβαμε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, την οποία γνώριζα φυσικά. Το ευχάριστο είναι πως παλέψαμε μέχρι τέλος, όμως το δυσάρεστο είναι που δεν καταφέραμε να έχουμε σταθερότητα για μεγάλη διάρκεια. Τη στιγμή που φτάναμε κοντά είτε για να μειώσουμε είτε για να προσπεράσουμε δεν ήμασταν σταθεροί. Κάποια προβλήματα και με τη δική μου παρουσία δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστούν. Ένα από αυτά ήταν και ο ψυχολογικός παράγοντας, γιατί όταν φτάνεις κοντά και δεν επιβραβεύεσαι δεν είναι εύκολο. Μπορούσαμε να κάνουμε και άλλα πράγματα. Το ότι κερδίσαμε Άρη, Πάφο, Ανόρθωση, Σαλαμίνα και Εθνικό ήταν σπουδαία πράγματα, όμως είναι και αιτία προβληματισμού γιατί την ομάδα που κυνηγούσαμε, την Καρμιώτισσα, δεν καταφέραμε να την κερδίσουμε».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η Κύπρος πάντα θα με ενδιαφέρει».

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα