Απόλλων Λεμεσού: Ταξίδι-αγγαρεία στο «Αμμόχωστος» με όλη την προσοχή στη ρεβάνς με την Πάφος FC

Απόλλων Λεμεσού: Ταξίδι-αγγαρεία στο «Αμμόχωστος» με όλη την προσοχή στη ρεβάνς με την Πάφος FC

Σάββας Νεοκλέους
apollon_13
Για την 9η αγωνιστική του β΄ ομίλου στη β΄ φάση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ο Απόλλωνας Λεμεσού ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα, όπου στις 17:00 θα φιλοξενηθεί στο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα.

Σίγουρα, ο Απόλλων έδειξε σε αυτή τη β΄ φάση του πρωταθλήματος ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά από τη στιγμή που είναι με την πλάτη στον τοίχο στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, όπου έχασε στο «Στέλιος Κυριακίδης» από την Πάφος FC με 2-1, είναι λογικό να έχει την προσοχή του στραμμένη στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στο «ΆλφαΜέγα Stadium».

Ο προπονητής των «κυανολεύκων», Πάμπλο Ματσίν, αναμένεται να κάνει αρκετό ανακάτεμα της τράπουλας επιλογής παικτών που έχει για τον απογευματινό αγώνα για να επιλέξει το σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στους «ερυθρόλευκους», μιας και κύριο μέλημα του είναι να μην ρισκάρει, να μην προκύψουν προβλήματα με βασικότατους ποδοσφαιριστές, που επιβάλλεται να τους έχει πανέτοιμους από κάθε άποψη στη ρεβάνς της 17ης Απριλίου.

Έτσι, η λογική λέει πως θα επιλέξει για τον σημερινό αγώνα κυρίως παίκτες που δεν τράβηξαν σε τόσο μεγάλο βαθμό το κουπί της μέχρι στιγμής φετινής πορείας του Απόλλωνα, ενώ ίσως δούμε αγωνιζόμενους και νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Ο Απόλλων είναι στην 1η θέση του β΄ ομίλου με 52 βαθμούς, έχοντας μία απόσταση 5 βαθμών από τη 2η ΑΕΛ που κέρδισε χθες τον Οθέλλο Αθηαίνου, ενώ στο πλην 8 είναι η σημερινή του αντίπαλος στην 3η θέση, Νέα Σαλαμίνα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα