ΑΕΚ Λάρνακας: Να μην παρασυρθεί απ’ την ατμόσφαιρα

ΑΕΚ Λάρνακας: Να μην παρασυρθεί απ’ την ατμόσφαιρα

Πάνος Λάρκος
αεκ λαρνακας 29/3
Η ΑΕΚ θα κληθεί να διαχειριστεί την εκρηκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου της, χωρίς να χάσει την συγκέντρωσή της σε ένα ματς που μπορεί να αλλάξει δραματικά τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ραν Μπεν Σιμόν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και πηγαίνει στην «Αρένα»... πάνοπλος.

Το ΑΕΚ Αρένα θα είναι κατάμεστο. Ο κόσμος θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που χρειάζεται να έχει ένα γήπεδο για να μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του. Αυτό που καλείται να κάνει η ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστής της όμως είναι ένα.

Να μην παρασυρθούν από το κλίμα στις εξέδρες. Ναι, είναι απαραίτητο να ντοπαριστούν ψυχολογικά από τη δίψα και τη θέληση που θα έχει ο κόσμος αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούν στο αγωνιστικό κομμάτι και να χάσουν την συγκέντρωση τους. Η ΑΕΚ του Σιμόν είναι μία ομάδα που ακόμη και όταν στραβώνει το παιχνίδι παίζει με υπομονή και κυρίως με εμπιστοσύνη στα δικά της πόδια.

Αυτό καλείται να κάνει και τώρα. Να μπει συγκεντρωμένη στο γήπεδο και να υλοποιήσει το πλάνο του προπονητή της στο ακέραιο. Είναι ένα παιχνίδι όπου οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, πολλές φορές και ο παράγοντας τύχη, αλλά το πιο σημαντικό είναι και το ποια ομάδα θα το θέλει παραπάνω στο γήπεδο.

Για την ΑΕΚ τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά. Για την ομάδα της Λάρνακας είναι το ματς της οκταετίας στο πρωτάθλημα. Είναι ένα ματς που μπορεί να γυρίσει το διακόπτη για τα καλά. Αν το κερδίσει αλλάζουν πολλά και δημιουργούνται νέα δεδομένα.

Γεμάτο οπλοστάσιο

Το ευχάριστο για τον Ραν Μπεν Σιμόν είναι ότι στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι αυτό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την μάχη της Κυριακής. Θα εκπλήξει άραγε ο Σιμόν με την ενδεκάδα του; Συνήθως ο Ισραηλινός κάνει επιθετικά και κάτι καινούργιο…

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα