Ανόρθωση: Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οικονομικά στηρίγματα και στο βάθος… παραίτηση

Ανόρθωση: Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οικονομικά στηρίγματα και στο βάθος… παραίτηση

Πάνος Λάρκος
ΣΑΝΤΗΣ
Σημαντικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην Ανόρθωση, με έκτακτη γενική συνέλευση και τον πρόεδρο Σάντη να μην έχει στήριξη από πουθενά.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η Ανόρθωση και ο Ανδρέας Σάντης με το οικονομικό να πνίγει την ομάδα η οποία προσπαθεί να βρει ένα στήριγμα και ένα σωσίβιο αλλά να μην το βρίσκει. Όλες οι ενέργειες που έκανε ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης έχουν πέσει στο κενό.

Κυρίως στην προσπάθεια εξεύρεσης δανείου ύψους 3,5 εκατομμυρίων, όπου δεν καρποφόρησαν οι όλες προσπάθειες και η ομάδα παραμένει σε οικονομικό αδιέξοδο με τις παλιές υποχρεώσεις αλλά και τις φετινές να την έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο Σάντης νοιώθει μόνος και χωρίς να τυγχάνει της στήριξης που θα ήθελε και που θα περίμενε σε μία τόσο δύσκολη περίοδο. Γι’ αυτό και κάνει σοβαρές σκέψεις σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει επενδυτή ή άτομα να βοηθήσουν στο οικονομικό, ακόμη και να ανοίξει την πόρτα εξόδου και να αποχωρήσει από την προεδρία.

Είναι πολύ πιθανό το σενάριο να δούμε την ομάδα της Αμμοχώστου να καλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία ο Σάντης θα προσπαθήσει να πείσει κόσμο να έρθει κοντά και να βοηθήσει με κάθε τρόπο αναλύοντας τους τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει. Αν δεν υπάρξει κινητοποίηση από μερίδα επιφανών Ανορθωσιατών, τότε δεν αποκλείεται ακόμη και να αποχωρήσει από την προεδρία και να κληθεί η Ανόρθωση να μπει ξανά στο ψάξιμο για νέα διοίκηση.

Πολύ σημαντικές και καθοριστικές θα είναι οι επόμενες βδομάδες που θα κρίνουν πολλά στο διοικητικό αλλά και οικονομικό σκέλος της ομάδας.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα