Μάριος Αργυρίδης: «Φαίνεται ότι είναι κακόβουλη ενέργεια η φωτιά»

Μάριος Αργυρίδης: «Φαίνεται ότι είναι κακόβουλη ενέργεια η φωτιά»

Newsroom
fwtia_somateio_omonoia
Δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Κυριακίδης, αναφορικά με το περιστατικό με τη φωτιά που ξέσπασε έξω από το σωματείο της Ομόνοιας τα ξημερώματα της Πέμπτης

Την πεποίθηση ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια η φωτιά έξω από το σωματείο της Ομόνοιας, εξέφρασε ο πρόεδρος του σωματείου, Μάριος Αργυρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Βασικά στις 04:00 έβαλαν φωτιά σε χώρο πίσω από το εστιατόριο σε φιάλη εστιατορίου. Φαίνεται είχαν σκοπό να επηρεαστεί. Αυτό φαίνεται ότι είναι κακόβουλη ενέργεια. Περιμένουμε τι θα βρει η αστυνομία και η πυροσβεστική για να δούμε ποιος θυμήθηκε να πολεμήσει την Ομόνοια με αυτό τον τρόπο. Δεν έχει εντοπιστεί εύφλεκτή ύλη, ως πρώτη ένδειξη. Σίγουρα αυτά τα πράγματα είναι καταδικαστέα και πάμε πίσω πολλά χρόνια πάλι»

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 4:00 λήφθηκε πληροφορία σε αστυνομία και πυροσβεστική, για φωτιά έξω από το οίκημα του σωματείου της Ομόνοιας στην οδό Παπανικολή. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, έπειτα από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά άρχισε από ξύλα, ενώ τα μέλη της Πυροσβεστικής κατέσβησαν τη φωτιά.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα