Ομόνοια: Με πολύ κόσμο και μέγιστη δίψα σε παιχνίδι must win

Ομόνοια: Με πολύ κόσμο και μέγιστη δίψα σε παιχνίδι must win

Newsroom
omonoia
Στην τελική ευθεία για το σημαντικό ματς της Κυριακής κόντρα στην Πάφο (31/3,19:30) μπαίνει η Ομόνοια, με όλα της τα «όπλα» διαθέσιμα και με 12 χιλιάδες φίλους να δηλώνουν

Με γεμάτο «οπλοστάσιο», (σε φάση επανόδου ο Σεμέδο) και με το ΓΣΠ να ντύνεται στα πράσινα, η Ομόνοια εισήλθε στην τελική ευθεία για τον καθοριστικό αγώνα της Κυριακής.
Με 12 χιλιάδες φίλους της να δηλώνουν δυναμικό παρών, οι «τρίφυλλοφόροι», θέλουν με την επανέναρξη του μαραθωνίου να φανούν εξίσου συνέπεις όπως και στο κλάσικο και να πανηγυρίσουν 2ο διαδοχικό τρίποντο, εξίσου μείζονος σημασίας. Και αυτή τη φορά θέλουν να τους δώσουν δια ζώσης μια μεγάλη χαρά και να επέλθει η μέγιστη συσπείρωση, αποφεύγοντας το παράδειγμα με την ΑΕΚ. Με στοχο την προσήλωση, πνευματική προετοιμασία και τεράστια δίψα. Στην τελική ευθεία που έχουμε εισέλθει η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο, άπαντες καλούνται να βρίσκονται σε εγρήγορση και ετοιμότητα, ανά πάσα στιγμή. Αν αυτό το δίπτυχο λειτουργήσει στο μέγιστο βαθμό, τότε αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητές της Ομόνοιας για επιτυχές αποτέλεσμα. Απέναντι σε μια ομάδα στα καλύτερα της, προερχόμενη από δύο σημαντικότατες νίκες που θα έρθει στο ΓΣΠ για να τριτώσει το … καλό για αυτήν, κτυπώντας ρέστα στη μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.

Προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και δίνοντας συνέχεια στα εντός του ΓΣΠ παιχνίδια της, υποδεχόμενη την Κυριακή την Πάφος FC, η Ομόνοια, θα θελήσει με νέα επιτυχία να γιγαντώσει τη δυναμική της.

Ο τεχνικός Γιάννης Αναστασίου, που έχει οδηγήσει τους πράσινους σε εξαίρετη πορεία στα πλέι-οφ, δουλεύει το πλάνο νίκης για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Ανταμ Λανγκ, Μορέτο Κασάμα και Φρανσίς Ουζόχο. Οι Κασάμα και Λανγκ αναμένεται πως θα προπονηθούν με την ομάδα σήμερα και ο Ουζόχο την Παρασκευή.
Αυξάνει εντάσεις ο Γουίλι Σεμέδο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το Κυριακάτικο ματς. Δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά είναι άκρως σημαντική η παρουσία του στον πάγκο και αναλόγως με την εξέλιξη, ο 1ος σκόρερ της Ομόνοιας να πατήσει ξανά χορτάρι.

Φωτιά έξω από το σωματείο της Ομόνοιας

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 4:00 λήφθηκε πληροφορία σε αστυνομία και πυροσβεστική, για φωτιά έξω από το οίκημα του σωματείου της Ομόνοιας στην οδό Παπανικολή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά άρχισε από ξύλα τα οποία ήταν έξω από το οίκημα και ακολούθως επεκτάθηκε στην τέντα του υποστατικού προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβωθεί κατά πόσο πρόκειται για κακόβουλή ενέργεια, αφού δεν έχει εντοπιστεί εύφλεκτη ύλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το οίκημα των πράσινων γίνεται στόχος.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα