Ανόρθωση: Έρχονται νέοι οικονομικοί μπελάδες

Ανόρθωση: Έρχονται νέοι οικονομικοί μπελάδες

Πάνος Λάρκος
anorthosi
Το οικονομικό αποτελεί έναν βασικό ζήτημα για την Ανόρθωση, με πολλά ερωτηματικά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα, για τα οποία ο κόσμος περιμένει να ακούσει απαντήσεις.


Το οικονομικό παραμένει στην πρώτη γραμμή για την Ανόρθωση και όπως φαίνεται θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη. Όσο η ομάδα πήγαινε καλά πολλά από τα προβλήματα κρύβονταν κάτω από το χαλί, όμως πλέον πολλά είναι τα θέματα που απασχολούν και που δεν μπορούν να παραμείνουν άλλο κάτω από το χαλί.

Η διοίκηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της, οι περσινές οφειλές επηρεάζουν και «πνίγουν» την ομάδα, ενώ οι προσφυγές που έχουν έρθει αλλά και που αναμένεται να έρθουν μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα στο στρατόπεδο της «Κυρίας».

Με απλά λόγια η Ανόρθωση βρίσκεται για μία ακόμη φορά σε οικονομικό αδιέξοδο. Οι μετοχές δεν έχουν μεταβιβαστεί ακόμη στον σύλλογο και αυτό είναι ένα ακόμη θέμα που «καίει», ειδικά από την στιγμή που είχε γίνει αποδεκτή η πρόταση της οικογένειας Πουλλαΐδη και την ίδια ώρα εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση.

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τα οποία ο κόσμος περιμένει να ακούσει απαντήσεις αλλά απαντήσεις δεν ακούει ή δεν πείθουν όσες ακούει από επίσημα χείλη. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και όπως φαίνεται οι προσπάθειες Σάντη και οι όποιες ενέργειες του, έχουν πέσει στο κενό. Με τις υποσχέσεις και τα λόγια δουλειά δεν γίνεται στην «Κυρία». Αν δεν βρεθεί άμεσα τρόπος να μπουν χρήματα τότε οι εξελίξεις και οι συνέπειες θα είναι αλυσιδωτές.

Υπάρχει και αγωνιστικό…


Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα και τον οικονομικό αχταρμά που επικρατεί στην ομάδα υπάρχει και το αγωνιστικό σκέλος. Εκεί όπου η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας σε μία ακόμη δύσκολη αποστολή και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Ο Γιάννης Οκκάς και οι παίκτες του δεν θέλουν να γίνουν σάκος του μποξ στα εναπομείνασα ματς και θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν την αξιοπρέπεια της ομάδας όσο πιο ψηλά γίνεται.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα