ΑΕ Λεμεσού: Πυρά του Χριστοδουλίδη κατά του Σοφοκλέους για τα χρέη της ΑΕ Λεμεσού

ΑΕ Λεμεσού: Πυρά του Χριστοδουλίδη κατά του Σοφοκλέους για τα χρέη της ΑΕ Λεμεσού

Newsroom
χρεη αελ 27/3
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της σύσκεψης της ΑΕΛ επέρριψε τις ευθύνες για την κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου στην προηγούμενη διοίκηση, κάνοντας λόγο για «άτομα που δεν επέδειξαν ουσιαστικό ενδιαφέρον»

Στο πλαίσιο της σύσκεψης για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα που το σωματείο αντιμετωπίζει και επιχείρησε να δώσει εξήγηση για την οικονομική αυτή δυσπραγία, που οπωσδήποτε επηρεάζει και την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Σε μέρος της ομιλίας του, ο πρόεδρος των Λεμεσιωτών, έδειξε ως αποκλειστικό υπεύθυνο τον προκάτοχό του, Ανδρέα Σοφοκλέους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Και για να μην ξεχνάμε και να μην διαστρεβλώνουμε την ιστορία, θέλω να θυμίσω και να το τονίσω, αν και είναι χιλιοειπωμένο, ότι η ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από το Σωματείο, προέκυψε από την άρνηση των διαχειριστών της ποδοσφαιρικής εταιρείας να συζητήσουν ανανέωση της συμφωνίας με νέους βελτιωμένους όρους για το Σωματείο.

Η προηγουμένη Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όχι μόνο δεν μπήκε στη διαδικασία συζήτησης για την ανανέωση της συμφωνίας αλλά ουδέποτε απάντησε επίσημα σε καμία επιστολή μας.

Και στο τέλος λόγω της άρνησης της εταιρείας για οποιαδήποτε συνεργασία, το ποδοσφαιρικό τμήμα, φορτωμένο με πολλά χρέη και εκκρεμότητες αφέθηκε να διαχειριστεί από εμάς. Το ενδιαφέρον από λεγόμενους επενδυτές ή άτομα που επέδειξαν κάποιο ενδιαφέρον πέρσι δεν ήταν ουσιαστικό και δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Έτσι η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτό το τεράστιο φορτίο, έγινε από το Δ.Σ του Σωματείου.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα