ΑΠΟΕΛ: Δέκα χαμένοι βαθμοί σε επτά ματς στην επιστροφή Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Δέκα χαμένοι βαθμοί σε επτά ματς στην επιστροφή Σα Πίντο

Newsroom
σα πιντο 18/3
Μετά την επιστροφή Σα Πίντο στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν δει πολλούς βαθμούς να χάνονται, με την εικόνα της ομάδας να μην είναι ίδια με εκείνη που... πυροβολούσε ακατάπαυστα στην κανονική διάρκεια.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, επέστρεψε μετά από πολύμηνη τιμωρία στον πάγκο στις 11 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Από τότε μέχρι την πρόσφατη αποστολή με την Ομόνοια, η ομάδα της Λευκωσίας έδωσε 7 ματς, μετρώντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Κέρδισε με το ίδιο σκορ (1-0) τη Δόξα, τον Άρη (εντός έδρας) και την Πάφο, πήρε ένα βαθμό απέναντι σε ΑΕΛ (1-1), Ανόρθωση (0-0) και έχασε από Άρη (εκτός έδρας 1-2), Ομόνοια (0-1).

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη σειρά αναμετρήσεων, ο ΑΠΟΕΛ με τον Σα Πίντο μπροστά από τον πάγκο, διεκδίκησε 21 βαθμούς και… σκούπισε τους 11.

Το πιο ανησυχητικό είναι πως δεν σκόραρε ούτε σε ένα παιχνίδι περισσότερα από ένα γκολ. Έμεινε σε δύο παιχνίδια «άσφαιρος», σπαταλώντας στα συγκεκριμένα 90λεπτα σημαντικές ευκαιρίες. Αναφερόμαστε στην ομάδα που «πυροβολούσε» ακατάπαυστα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, διαθέτοντας έως πριν από δύο αγωνιστικές την καλύτερη επίθεση.

Ο Σα Πίντο, εννοείται πως δεν είναι χθεσινός. Αναφερόμαστε σε έμπειρο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το τι μπορεί να πάρει από τον κάθε παίκτη που έχει στο ρόστερ και ζει έντονα τα παιχνίδια από τον πάγκο.

Ωστόσο, ξάφνιασε στα τελευταία ματς με ορισμένες επιλογές στο αρχικό σχήμα και σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας του, έγινε δέκτης κριτικής.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα