Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βάζει δύσκολα η Σπόρτινγκ για Μπρούνο Φερνάντες

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βάζει δύσκολα η Σπόρτινγκ για Μπρούνο Φερνάντες

bet365

Όσο κι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σε όλα με τον Μπρούνο Φερνάντες, οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι τέτοιες που προς το παρόν κάνουν τους «κόκκινους διαβόλους» να παίζουν το παιχνίδι της υπομονής...

Ο Πορτογάλος χαφ που γι' ακόμα μια φορά μετά το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το «Ολντ Τράφορντ», περιμένει τις εξελίξεις γύρω από τις διαπραγματεύσεις των δύο εμπλεκόμενων ομάδων.

Εκείνος, έχει συμφωνήσει απόλυτα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρίσκεται στην αναμονή για το deal των «κόκκινων διαβόλων» με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο πορτογαλικός σύλλογος απαιτεί 55 εκατομμύρια λίρες μπροστά, με τη Γιουνάιτεντ να δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσει παραπάνω από 42 εκατομμύρια αμέσως στην ομάδα του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή...

Μοχλός πίεσης ή αιτία «ναυαγίου»; Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει τα πάντα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα