Λάμπαρντ: «Να έχουν προσωπικότητα και... καρύδια οι παίκτες μου»! (vid)

Λάμπαρντ: «Να έχουν προσωπικότητα και... καρύδια οι παίκτες μου»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λάμπαρντ: «Να έχουν προσωπικότητα και... καρύδια οι παίκτες μου»! (vid)

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, παρά το γεγονός πως όντως αντιλήφθηκε ότι ο κόσμος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν βοήθησε καθόλου την Τσέλσι στις προσπάθειες που έκανε στην ήττα (1-0) από την Μπόρνμουθ, τόνισε πως αυτό συνέβη λόγω της εμφάνισης της ομάδας του και το αιτιολόγησε στην απόδοση των παικτών του δίχως να κατηγορήσει τους οπαδούς!

Μετράμε αντίστροφα για το Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Στη bwin ποντάρεις με δεκάδες ειδικά στοιχήματα. |21+

Με τρομερή ειλικρίνεια, ο κόουτς των «μπλε» ουσιαστικά έφερε τους ποδοσφαιριστές του προ των ευθυνών τους για την αγωνιστική τους εικόνα τις τελευταίες μέρες και τόνισε:

«Θα είμαι από τους πρώτους που θα μιλήσουν για τον κόσμο και θα εκφράσω το παράπονό μου αν θεωρήσω ότι δεν βοήθησαν την ομάδα. Παρ' όλα αυτά, δεν θα το κάνω αυτή τη φορά γιατί κι εγώ αν καθόμουν στην εξέδρα μαζί τους θα έλεγα “πόσο αργά παίζουμε...”. Η μπάλα από τον στόπερ στον μπακ κι από τον μπακ στον στόπερ ξανά... Δεν θέλω να το βλέπω αυτό...

Δεν κατηγορώ τους οπαδούς που έρχονται να μας στηρίξουν και θα το κάνουν και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι ευθύνη των παικτών να έχουν την προσωπικότητα και τα... καρύδια να δίνουν στους οπαδούς κάτι για να ενθουσιαστούν και να μπορούν να μεταφέρουν τη μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου για να σκοράρουμε και να νικήσουμε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα