Ρότζερς – Άρσεναλ: Η Λέστερ του δίνει αύξηση πέντε εκατομμυρίων για να μείνει

Gazzetta team
Ρότζερς – Άρσεναλ: Η Λέστερ του δίνει αύξηση πέντε εκατομμυρίων για να μείνει

bet365

Δελεάζει τον Μπρένταν Ρότζερς η Λέστερ για να σιγάσει τις «σειρήνες» της Άρσεναλ, προσφέροντας του 5 εκατομμύρια αύξηση στον ετήσιο μισθό του.

Ο κατάλογος των πιθανών αντικαταστατών του Ουνάι Έμερι στον παγκο της Άρσεναλ περιέχει στις ψηλότερες θέσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή τον Μπρένταν Ρότζερς, για αυτό και η Λέστερ παίρνει τα μέτρα της.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, ο οποίος οδηγεί τις «αλεπούδες» φέτος σε μία εξαιρετική πορεία, φέρεται να αποτελεί διακαή πόθο της οικογένειας Κροένκε, που διοικεί την Άρσεναλ, ενώ και ο ίδιος ο τεχνικός στο άκουσμα του ενδιαφέροντος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το κλαμπ των «κανονιέρηδων».

Μπροστά ακόμα και στο ενδεχόμενο να τον χάσει μεσούσης της περιόδου, όμως, οι ιθύνοντες της Λέστερ, σύμφωνα με την «Mirror», του προσφέρουν αύξηση στον μισθό που λαμβάνει ετησίως, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθούν να τον «δέσουν» στο «King Power Stadium», προκειμένου να συνεχίσει το χτίσιμο στο φετινό εκπληκτικό οικοδόμημα, αναγκάζοντας την Άρσεναλ΄ταυτόχρονα, να στραφεί σε άλλα ονόματα για την διαδοχή του Βάσκου τεχνικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα