Μαν. Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 1-1: Από μηχανής θεός ο Λαλάνα! (vid)

Μαν. Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 1-1: Από μηχανής θεός ο Λαλάνα! (vid)

bet365

Στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ, ο Λαλάνα αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή και με το γκολ του έδωσε τον βαθμό (1-1) στη χειρότερη φετινή Λίβερπουλ. Βελτιωμένη η Γιουνάιτεντ που όμως βρίσκεται στην 13η θέση.

Χωρίς Σαλάχ, με κάκιστους τους Μανέ, Φιρμίνο η Λίβερπουλ δεν έχασε στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ!Λυτρωτής ο Λαλάνα, πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και οι Reds απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τη βελτιωμένη Γιουνάιτεντ. Στο +6 από τη Σίτι η ομάδα του Κλοπ, στη 13η θέση η Μάντσεστερ.

Με δυο προβλήματα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκαν στο Ολντ Τράφορντ οι δυο ομάδες. Οι Reds ταξίδεψαν χωρίς τον Σαλάχ λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, ενώ ο Τουανζέμπε τραυματίστηκε στην προθέρμανση. Ο Σόλσκιερ παρέταξε τη νεαρότερη ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ από το 1996, μιας και ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 25 έτη και 292 ημέρες. Ο Ντε Χέα ξεπέρασε το πρόβλημα, ενώ ο Άλισον επέστρεψε στο βασικό σχήμα.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πειθαρχημένα, έκλεισε χώρους για την εστία του Ισπανού και δεν άφησε τους Reds να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με κάποια σουτ και σέντρες να κάνουν τη διαφορά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Μάντσεστερ έβγαζε πάθος, πατούσε καλύτερα, είχε κόψει την αντίπαλό της στα δυο και είναι χαρακτηριστικό πως άφησε τη Λίβερπουκ χωρίς φάση για 34 λεπτά. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Μανέ έφυγε... σφαίρα, έβγαλε ωραία στον Φιρμίνο, αλλά ο Βραζιλιάνος νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Δυο λεπτά αργότερα ήρθε το σοκ για τους Reds! Ο Τζέιμς έκανε σέντρα - ξυράφι, ο Ράσφορντ βγήκε μπροστά από τον Φαν Ντάικ και με άψογη προβολή πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Ατκινσον για φάουλ του Λίντελοφ στον Οριζί στο ξεκίνημα της φάσης. Ο Αγγλος πήρε και το... «ΟΚ» από το VAR και μέτρησε κανονικά το τέρμα . Hταν το 11ο τέρμα του Ράσφορντ (31 συνολικά) απέναντι στους Big-6 και τρίτο κόντρα στους Reds.

H Λίβερπουλ αντέδρασε, πίεσε και στο 44' πανηγύρισε για... λίγο. Ο Λίντελοφ έκανε τη γκάφα, έχασε τον Μανέ, ο οποίος με άψογο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, μιας και ο Σενεγαλέζος κατέβασε τη μπάλα με το χέρι! Οι Reds μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν, η κατοχή ξεπέρασε το 75%, με τη Γιουνάιτεντ για ένα 20λεπτο (45'-65'), αλλά σε αυτό το διάστημα δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί. Μανέ και Φιρμίνο ήταν εκτός ρυθμού, ενώ η είσοδος του Τσάμπερλεϊν δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Κλοπ έπαιξε ακόμα ένα χαρτί, πέρασε τον Λαλάνα στο ματς στη θέση του Χέντερσον και η δικαίωση για τον Γερμανό ήρθε στο 85'. Ο Ρόμπερτσον έκανε τη σέντρα, η άμυνα της Γιουνάιτεντ ήταν... εκτός και ο Λαλάνα από κοντά διαμόρφωσε το 1-1!

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα Γιανγκ, Ρόχο, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπισάκα, Φρεντ, Περέιρα (90' Γουίλιαμς), Τζέιμς, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ (84' Μαρσιάλ)

Λίβερπουλ: Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ (82' Κεϊτά), Χέντερσον (71' Λαλάνα), Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Μανέ, Οριζί (60' Τσάμπερλεϊν)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα