Σόλσκιερ: «Πλάνο τριετίας, εγώ έχω τον τελευταίο λόγο» (vid)

Σόλσκιερ: «Πλάνο τριετίας, εγώ έχω τον τελευταίο λόγο» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σόλσκιερ: «Πλάνο τριετίας, εγώ έχω τον τελευταίο λόγο» (vid)

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδειξε να μην ανησυχεί για το μέλλον του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε σε πλάνο τριετίας που εφαρμόζεται στον σύλλογο και τόνισε πως ουσιαστικά το ρόστερ έχει τους παίκτες που θέλει να βλέπει εκείνος στην ομάδα. Μάλιστα, φάνηκε να παραδέχεται ότι γίνεται ξανά επανεκκίνηση μετά τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μιλώντας στον Γκάρι Νέβιλ για λογαριασμό του SkySports από το «Κάρινγκτον», ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέφερε:

«Σχεδιάζουμε για τρία χρόνια, όπως είναι και η διάρκεια του συμβολαίου μου με την ομάδα. Μου έδωσαν τη δουλειά και φυσικά όταν χάνεις ένα ή δυο παιχνίδια δεν περιμένεις αυτομάτως ένα τηλεφώνημα για να λάβεις εγγυήσεις.

Έχουμε ξεκινήσει να εφαρμόζουμε ένα πλάνο. Είμαι 100% ότι η δομή που έχουμε είναι η σωστή. Ο προπονητής είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο για την ενίσχυση του ρόστερ.

Εγώ μαζί με τον Μικ αποφασίζουμε για τους παίκτες που θέλουμε να έχουμε μαζί μας. Έπειτα η δουλειά πάει στους σκάουτερ για τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και με τους οποίους μπορούμε να διαπραγματευτούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα