Λίβερπουλ: Παλεύει να γλιτώσει την τιμωρία αποκλεισμού!

Λίβερπουλ: Παλεύει να γλιτώσει την τιμωρία αποκλεισμού!

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Παλεύει να γλιτώσει την τιμωρία αποκλεισμού!

bet365

Με την FA και την καθυστερημένη έκδοση της ειδικής άδειας που απαιτείται, τα βάζει η Λίβερπουλ αναφορικά με την παράτυπη συμμετοχή του Κιριβέλα στο παιχνίδι του LeagueCup απέναντι στην ΜΚ Ντονς, με την τιμωρία του αποκλεισμού από τη διοργάνωση να φαντάζει όλο και πιο πιθανή για τους «κόκκινους»!

Ο Κλοπ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, χρησιμοποίησε στα τελευταία 27 λεπτά και τον Πέδρο Κιριβέλα, που είχε επιστρέψει από δανεισμό στην Εξτρεμαδούρα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ομάδα είχε ακολουθήσει την απαραίτητη διαδικασία για την έκδοση της ειδικής άδειας που χρειαζόταν για την επαναφορά του παίκτη στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ευρώπης, όμως, η FA δεν είχε προλάβει να εκδώσει το έγγραφο.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε παράτυπα, η προβλεπόμενη τιμωρία είναι αυτή του αποκλεισμού από το τουρνουά και η Λίβερπουλ παλεύει να δικαιολογηθεί κατηγορώντας την Ομοσπονδία για το γεγονός πως δεν την βοήθησε επισπεύδοντας τη διαδικασία για την εγκυρότητα της επιστροφής του Κιριβέλα και της νόμιμης συμμετοχής του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα