Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 1-2: Πέρασαν με... άγχος από το Σεντ Μέρις οι Reds! (vid)

Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 1-2: Πέρασαν με... άγχος από το Σεντ Μέρις οι Reds! (vid)

bet365

Μια γκάφα του Άντριαν στα τελευταία λεπτά... άγχωσε τη Λίβερπουλ, η οποία πάντως πέρασε νικηφόρα από το Σεντ Μέρις επικρατώντας 2-1 της Σαουθάμπτον. Νίκη για Εβερτον.

Η γκάφα του Άντριαν δεν αποδείχθηκε μοιραία, η Λίβερπουλ ξεπέρασε και την κόπωση από το ταξίδι στην Πόλη επικρατώντας 2-1 της Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις. Υποτονικοί στο α΄ μέρος οι Reds, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση στην επανάληψη και με κορυφαίο τον Μανέ πέτυχαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη στην Premier League.


Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με ορεξάτους Σαλάχ, Τσάμπερλεϊν προσπάθησε να φανεί απειλητική. Μάλιστα, στο 13' ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Μετά το πρώτο τέταρτο οι Αγιοι ανέβασαν την απόδοσή τους, βρήκαν χώρους κυρίως από το κέντρο και απείλησαν. Στο 18' είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Άνταμς, ενώ στο 21ο λεπτό ο Άντριαν με μια μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Γιοσίντα κράτησε το μηδέν. Η Λίβερπουλ ήταν υποτονική, χωρίς λύσει στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ στάθηκε και τυχερή, αφού στο 38' η κεφαλιά του Ανταμς πέρασε μόλις άουτ. Ωστόσο, οι Reds πήγαν στα αποδυτήρια με γκολ! Κόντρα στη ροή του ματς κι έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μανέ η Λίβερπουλ πήρε κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του α' μέρους.

Ανέβασε ρυθμό η Λίβερπουλ

Η εικόνα της Λίβερπουλ στην επανάληψη εντελώς διαφορετική. Οι Κόκκινοι ήταν πιο κινητικοί, πίεσαν και στο 56' είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά ο Σαλάχ νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Γκαν. Οι παίκτες του Κλοπ είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 65' πλησίασαν στο γκολ. Εξαιρετικός συνδυασμός, ο Βαϊνάλντουμ έβγαλε στον Μανέ, παράλληλη του Σενεγαλέζου, αλλά ο Φιρμίνο έχασε μια μεγάλη φάση. Ωστόσο, στο 71' ο Βραζιλιάνος με ωραίο τελείωμα από πάσα του Μανέ πέτυχε το 2-0. Η Λίβερπου έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, ο Μανέ νικήθηκε στο 75' από τον Γκαν, ενώ στο 77' ο γκολκίπερ των Αγιων είχε σπουδαία επέμβαση στη σουτάρα του Ρόμπερτσον.

Κι όμως το ματς έγινε ντέρμπι στο τελευταίο δεκάλεπτο και... αιτία ήταν η γκάφα του Αντριαν, αλλά και η κόπωση των Reds. Ενα... τραγικό λάθος του Ισπανού έδωσε την ευκαιρία στον Ινγκς (83') να σκοράρει κόντρα στην πρώην του ομάδα και να μειώσει σε 2-1. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία στο 86' για να ισοφαρίσει. Oι Άγιοι πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή!

Σαουθάμπτον: Γκαν, Γιοσίντα, Μπέρτραντ (77' Τζένεπο), Βέστεργκααρντ, Μπεντνάρεκ, Βάλερι, Ρομέου (64' Ινγκς), Χόιμπιεργκ, Γουόρντ, Ανταμς (68' Αρμστρονγκ)


Λίβερπουλ: Αντριαν, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Μίλνερ (74' Φαμπίνιο), Βαϊνάλντουμ, Τσαμπερλέιν (89' Χέντερσον), Φιρμίνο, Σαλάχ (79' Οριγκί), Μανέ

Σούπερ ο Πούκι, νίκη για Νόριτς
Η Νόριτς αντέδρασε στην τεσσάρα από τη Λίβερπουλ και με τον Πούκι σε απίθανη κατάσταση επικράτησε εύκολα 3-1 της Νιουκάστλ. Ο Φινλανδός ήταν εντυπωσιακός και με γκολ στο 32’, στο 63’ και στο 75’ πέτυχε χατ τρικ και βοήθησε τους νεοφώτιστους στην πρώτη φετινή νίκη στην Premier League. Η κακή Νιούκαστλ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος με τον Σέλβεϊ.


Πρώτη νίκη για Έβερτον!
Η Εβερτον πέτυχε την πρώτη νίκη της στη φετινή Premier League, καθώς επικράτησε δύσκολα 1-0 της Γουότφορντ. Τα Ζαχαρωτά δεν έπεισαν με την εικόνα τους, ωστόσο το γκολ του Μπερνάρντ στο 10ο λεπτό ήταν αρκετό για να τους δώσει το τρίποντο. Οι Χόρνετς πίεσαν για να ισοφαρίσουν, ωστόσο δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική ενέργεια.

Ηττα η Βίλα, έγραψε ιστορία ο Γκρίλις!
Η Αστον Βίλα υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας ξανά πολλά κενά στην άμυνα. Η Μπόρνμουθ ήταν ουσιαστική επικρατώντας 2-1 στο Βίλα Παρκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Κινγκ στο 2ο λεπτό, ενώ στο 12ο ο Γουίλσον πέτυχε το 2-0. Ο Ντάγκλας Λουίζ μείωσε στο 71', αλλά δεν ήταν αρκετό για την Βίλα να πάρει το βαθμό. Παράλληλα, ο Γκρίλις έγινε ο πρώτος παίκτης στην Premier με 20 διαδοχικές ήττες.

Ισόπαλες...
Μπράιτον και Γουέστ Χαμ έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν αήττητοι και τους Λονδρέζους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στη σεζόν. Τα Σφυριά άνοιξαν το σκορ στο 61ο λεπτό με τον Τσιτσαρίτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 65' με τον Τροσάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα