Κλοπ: «Έχω καιρό να βγω ακόμα και για γάλα»!

Κλοπ: «Έχω καιρό να βγω ακόμα και για γάλα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Έχω καιρό να βγω ακόμα και για γάλα»!

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποφεύγει τις συναναστροφές με τους οπαδούς της Λίβερπουλ στην καθημερινότητά του προκειμένου να μην παρασυρθεί από το κλίμα ενθουσιασμού και ανυπομονησίας για την κατάκτηση του τίτλου!

Οι «κόκκινοι» ξέρουν ότι δεν έχουν την τύχη στα χέρια τους, ακόμα κι αν πάρουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει τα δικά της ματς, τότε είναι εκείνη που θα στεφθεί Πρωταθλήτρια Αγγλίας back-to-back.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ελπίζουν κυρίως στο ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης, όπου οι «πολίτες» θα κοντραριστούν με τη Γιουνάιτεντ στη μεγάλη μάχη του Μάντσεστερ και ο Γιούργκεν Κλοπ δηλώνει:

«Μπορώ να φανταστώ ότι οι οπαδοί θέλουν να βγουν και να διασκεδάσουν, να το συζητήσουν, αλλά εμείς δεν είμαστε μέρος αυτού. Κρατάω τις αποστάσεις από τους οπαδούς λόγω του ενθουσιασμού που υπάρχει. Έχω τζιν για 20 χρόνια, οπότε δεν χρειάζεται να βγω για ψώνια! Έχω καιρό να βγω έστω για γάλα! Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην μέχρι τώρα προσπάθεια. Η κούραση δεν μας απασχολεί. Θέλουμε να παίζουμε και να κερδίζουμε και όχι να καθόμαστε στο σπίτι, παρακαλώντας να χάσουν βαθμούς οι άλλοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα