Ο Αμπράμοβιτς σταμάτησε να πληρώνει για τη σουίτα του στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Ο Αμπράμοβιτς σταμάτησε να πληρώνει για τη σουίτα του στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Αμπράμοβιτς σταμάτησε να πληρώνει για τη σουίτα του στο Στάμφορντ Μπριτζ!

bet365

Ακόμα ένα στοιχείο που φανερώνει ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σιγά – σιγά παραιτείται από το ιδιοκτησιακό της Τσέλσι φανερώνεται με τα οικονομικά στοιχεία που κατατέθηκαν και τα οποία δείχνουν ότι ο Ρώσος μεγιστάνας... δεν ήθελε να βρίσκεται στη σουίτα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Από το 2011 και μετά, ο Αμπράμοβιτς κατέβαλλε ποσό για να διατηρεί την προτεραιότητα στα director's boxes και να μπορεί να φιλοξενείται σε αυτά η οικογένειά του ή κάθε προσκεκλημένος του στο γήπεδο της Τσέλσι.

Όπως αναφέρουν οι «Times» έπειτα από τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας που κατατέθηκαν στην εταιρεία Companies House, ο Αμπράμοβιτς από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δεν είχε πληρώσει για να διατηρήσει την προτεραιότητα και το δικαίωμα για ένα από τα director's boxes του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αυτό, έρχεται σε συνδυασμό με την επιλογή του να μην προχωρήσει με την αίτηση για την ανανέωση της visa παραμονής του στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκλαμβάνεται ως ακόμα ένα βήμα προς την απόφαση πώλησης των μετοχών των «μπλε» του Λονδίνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα