Τα έβαλε με όλη την Τάξη του '92 ο Ζλάταν για τον Πογκμπά!

Τα έβαλε με όλη την Τάξη του '92 ο Ζλάταν για τον Πογκμπά!

Κώστας Ζάλιαρης
Τα έβαλε με όλη την Τάξη του '92 ο Ζλάταν για τον Πογκμπά!

bet365

Μεγάλη κόντρα με τα μέλη της τρομερής Τάξης του '92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι άνοιξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ώστε να υπερασπιστεί τον κολλητό του, Πολ Πογκμπά στην κριτική που είχε δεχθεί από τους Γκάρι Νέβιλ και Πολ Σκόουλς!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι που ανέπτυξε δυνατή φιλία με τον Πογκμπά στη συνύπαρξή τους στο «Ολντ Τράφορντ», τώρα που έχουν αντιστραφεί τα πράγματα στη Γιουνάιτεντ και όλα είναι καλύτερα, μίλησε για τα σχόλια που έκαναν συνεχώς οι θρύλοι της ομάδας για τον Γάλλο χαφ, τους τελευταίους μήνες της θητείας του Μουρίνιο στον πάγκο.

«Εκείνοι δεν μιλούσαν ποτέ, ούτε... κουνιούνταν από τη θέση τους αν δεν ζητούσαν την άδεια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Γι' αυτό δεν τους άρεσε που ο Πογκμπά έφυγε για λίγα χρόνια και επέστρεψε στην ομάδα. Τώρα που μιλάνε, δεν ξέρω αν πάλι... χρειάζονται την άδεια του Φέργκιουσον για να σχολιάσουν στην τηλεόραση. Ο Πογκμπά έχει όλες τις ικανότητες για να γίνει ο κορυφαίος όλων στον κόσμο. Είναι καλό παιδί, ακούει, δουλεύει πολύ και θέλει να γίνει όσο μπορεί καλύτερος.

Όσα συμβαίνουν έξω από το γήπεδο και όσα λέγονται και γράφονται δεν τον απασχολούν ιδιαίτερα, εξάλλου, όλοι μιλάνε...» ήταν τα λόγια του Ιμπραΐμοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα