Ποτσετίνο: «Θέλουμε... 10 χρόνια για ν' αλλάξει η νοοτροπία της Τότεναμ»

Ποτσετίνο: «Θέλουμε... 10 χρόνια για ν' αλλάξει η νοοτροπία της Τότεναμ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ποτσετίνο: «Θέλουμε... 10 χρόνια για ν' αλλάξει η νοοτροπία της Τότεναμ»

bet365

Από τη στιγμή που η Τότεναμ δεν δείχνει την απαραίτητη φιλοδοξία και «δίψα» σε ματς όπως ήταν αυτό κόντρα στη Μπέρνλι το περασμένο Σάββατο, δεν μπορεί να μιλάει για διεκδίκηση του τίτλου, όπως χαρακτηριστικά ισχυρίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός κόουτς των «σπιρουνιών» εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος πριν από το ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι έκανε λόγο για λανθασμένη νοοτροπία στον σύλλογο, τονίζοντας πως για ν' αλλάξει αυτό, χρειάζονται... 10 χρόνια δουλειάς και δεν είναι κάτι που μπορεί να λυθεί άμεσα.

«Όταν χάνεις σε τέτοια ματς είναι απαράδεκτο και δεν μπορείς μετά να λες ότι θέλω να διεκδικήσω το πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι έχουμε ποιότητα, όμως, δεν μπορούμε ακόμα να λέμε ότι κυνηγάμε την κορυφή. Είναι η ωμή πραγματικότητα αυτή. Όταν πηγαίνεις σε μια έδρα όπως είναι αυτή της Μπέρνλι, οφείλεις να επιδείξεις φιλοδοξία και μαχητικότητα για τη νίκη και αφού δεν το κάναμε, δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι.

Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα το εκτός έδρας παιχνίδι μας με τη Γουότφορντ. Είχαμε προηγηθεί ξεκινώντας εκπληκτικά το δεύτερο ημίχρονο και στα τελευταία 20 λεπτά τα πετάξαμε όλα στα σκουπίδια και χάσαμε το ματς. Δεν είναι μόνο 5 ετών δουλειά, αλλά 10 ετών για να αλλάξει η νοοτροπία αυτή» ήταν τα λόγια του Ποτσετίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα