Μπέρνλι - Τότεναμ 2-1

Gazzetta team
Μπέρνλι - Τότεναμ 2-1

bet365

Ο Χάρι Κέιν επέστρεψε με γκολ για την Τότεναμ, αλλά οι Σπερς γνώρισαν την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπέρνλι και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή.

Ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε σε χρόνο... ρεκόρ τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Τότεναμ, ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα. Το γκολ του, όμως, δεν αποδείχθηκε αρκετό για τους Σπερς που ηττήθηκαν με 2-1 στο «Ταρφ Μουρ» από την Μπέρνλι, και έχασαν τη δυνατότητα να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από την κορυφή.

Ο Άγγλος επιθετικός στο 17' είχε μια καλή ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην Τότεναμ, η οποία είδε την εστία της να παραβιάζεται στο 57΄με κεφαλιά του Γουντ (1-0). Η απάντηση ήρθε από τον Κέιν, ο οποίος με ωραία κίνηση και τελείωμα ισοφάρισε στο 65' σε 1-1 για την Τότεναμ.

Η Μπέρνλι, ωστόσο, κυνήγησε το δεύτερο γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 83' με τον Μπαρνς να βάζει από κοντά την Μπέρνλι ξανά μπροστά στο σκορ.

Το 2-1 έμεινε ως το τέλος, με την Τότεναμ να παραμένει τρίτη, αλλά να μένει πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Αντίθετα η Μπέρνλι πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για να κρατηθεί στην Premier League.

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Χίτον, Μπάρντσλεϊ, Μι, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ (80' Μπρέιντι), Μπαρνς, Γουντ, ΜακΝιλ (80' Γκούντμουντσον)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Φόιθ (76' Λαμέλα), Σισοκό, Ερικσεν, Γουίνκς (62' Γιορέντε), Σον (88' Λούκας Μόουρα), Κέιν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα