Γκουαρδιόλα: «Με δύο τίτλους, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι στις καλύτερες ομάδες της δεκαετίας»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Με δύο τίτλους, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι στις καλύτερες ομάδες της δεκαετίας»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε εξηγήσεις έπειτα από την τοποθέτησή του για το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στις κορυφαίες ομάδες της τελευταίες δεκαετίας.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα είχε εκφράσει την άποψη ότι Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου τα τελευταία δέκα χρόνια.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε και σούπερ αποδόσεις στην Μπουντεσλίγκα από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το γεγονός ότι ο Γκουαρδιόλα ξέχασε τη Ρεάλ ενώ οι Μερένγκες έχουν κατακτήσει τέσσερα Champions League προκάλεσε αίσθηση και έφερε την απάντηση του Σολάρι, ο οποίος τόνισε πως οι δηλώσεις αυτές έγιναν σκόπιμα και πως η Ρεάλ αποτελεί την κορυφαία ομάδα στην ιστορία.

Ο Πεπ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, επισημαίνοντας ότι πέρα από τα Champions League, η Ρεάλ δεν έχει να επιδείξει πολλούς εγχώριους τίτλους για να δικαιολογήσει την παρουσία της στις καλύτερες ομάδες της δεκαετίας.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας όταν μετράς πρωταθλήματα, κύπελλα και άλλα πράγματα. Η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησαν τον τίτλο έξι ή επτά φορές, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δύο. Τώρα είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Σολάρι καταλαβαίνει την απάντησή μου και ότι είναι χαρούμενοι με μένα», σχολίασε ο Γκουαρδιόλα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα