Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1

bet365

Mε απίστευτη ανατροπή η Νιουκάστλ του Μπενίτεθ επικράτησε 2-1 της Σίτι κι έδωσε την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να φύγει στο +7 από τους Πολίτες.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λίβερπουλ - Λέστερ και σούπερ αποδόσεις στην Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ηττα σοκ από τη Νιουκάστλ με 2-1 υπέστη η Σίτι, η διαφορά από τη Λίβερπουλ παρέμεινε στο -4, αλλά το βράδυ της Τετάρτης οι Κόκκινοι παίζουν με τη Λέστερ. Οι Πολίτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στα 24 δευτερόλεπτα, όταν από... απίθανη ασίστ του Νταβίδ Σίλβα ο Αγουέρο πέτυχε το 1-0. Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν για δεύτερη φορά δίχτυα, όμως ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ και μάλιστα τιμώρησε τον Ντε Μπρόινε με κίτρινη κάρτα όταν αγνόησε την υπόδειξή του και εκτέλεσε άμεσα το φάουλ. Ο ρυθμός της Σίτι έπεσε, οι Πολίτες είχαν την υπεροχή, αλλά όχι την ουσία. Μάλιστα, θα μπορούσαν να μείνουν με παίκτη λιγότερο, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ντε Μπρόινε. Στο 66’ οι «καρακάξες» βρήκαν με τον Ροντόν το δρόμο προς τα δίχτυα της Σίτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ιδανικό τελείωμα. Η πίεση της Σίτι έγινε ασφυκτική, όμως οι γηπεδούχοι... σόκαραν ξανά τους Πολίτες. Η Νιουκάστλ κέρδισε πέναλτι από γκάφα του Φερναντίνιο και ο Ρίτσι διαμόρφωσε το 2-1.

Νιουκάστλ (Ράφα Μπενίτεθ): Ντουμπράβκα, Σερ, Λεζέν, Λασέλς, Γιέντλιν, Ρίτσι, Ατσου (87' Κένεντι), Χέιντεν, Λόνγκσταφ, Ροντόν, Αγιόθε (90' Μανκίγιο)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Λαπόρτ, Στόουνς, Γουόκερ, Ντανίλο (83' Γκουντογκάν), Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε (65' Μπ. Σίλβα), Σανέ (73' Γκάμπριελ Ζέσους), Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Τρελή ανατροπή η Φούλαμ
Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο από την Μπράιτον, η Φούλαμ έκανε απίστευτη ανατροπή με 4-2 και πήρε πολύ σημαντική νίκη στο Craven Cottage. Ο Γκλεν Μάρεϊ με γκολ στο 3' και το 17' έδωσε τεράστιο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μείωσε νωρίς στην επανάληψη (47') με τον Τσέιμπερς και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μίτροβιτς κάνοντας με δύο γκολ (58', 74') το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 79' ο Λουτσιάνο Βιέτο.

Αντέδρασε η Εβερτον
Η Μίλγουολ αντέδρασε στον αποκλεισμό σοκ από τη Μίλγουλ και επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Χάντερσφιλντ. Τα Ζαχαρωτά με το τρίποντο αυτό βρέθηκαν στην πρώτη οκτάδα, ενώ η γηπεδούχος έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ριτσάρλισον στο 3ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο β' μέρος, η Εβερτον όμως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (66' αποβολή του Ντιν) κατάφερε να αντέξει.

Με αντεπίθεση η Γουλβς
Εξαιρετική η Γουλβς επικράτησε εύκολα της Γουέστ Χαμ με 3-0 και βρέθηκε στην 7η θέση. Οι Λύκοι άνοιξαν το σκορ στο 66’ με τον Σάις από πάσα του Μουτίνιο. Το τρίποντο «κλείδωσε» στο 80’ ο Χιμένεθ πάλι από πάσα του Πορτογάλου. Στο 86’ ο Χιμένεθ διαμόρφωσε το 3-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα