Υπηρεσιακός και στο βάθος Ποκετίνο για την Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Υπηρεσιακός και στο βάθος Ποκετίνο για την Γιουνάιτεντ

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει τα ηνία στον Μαουρίσιο Ποκετίνο από το καλοκαίρι του 2019.

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να κλείσει τη φετινή σεζόν με υπηρεσιακό στον πάγκο μετά την απόλυση του Μουρίνιο, ώστε να μπορέσει το καλοκαίρι του 2019 να προσεγγίσει υπό καλύτερες προϋποθέσεις τον κατάλληλο προπονητή.

Ο Σόλσκιερ παρουσιάζεται ως το φαβορί, προκειμένου να αναλάβει να βγάλει τη σεζόν, με τους κόκκινους διάβολους να έχουν επιλέξει ως πρώτο στόχο τον Ποκετίνο για το καλοκαίρι σύμφωνα με τους Times. Ο Αργεντίνος δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με την Τότεναμ, ενώ η προοπτική του Old Trafford τον ενδιαφέρει πολύ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ποκετίνο δεν πιστεύει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην Τότεναμ και η Γιουνάιτεντ θα του έδινε καλύτερες συνθήκες. Αν η τελευταία, όμως, θέλει όντως να σπάσει το συμβόλαιό του με τα σπιρούνια, τότε θα πρέπει να πληρώσει 34 εκατ. λίρες ή να συμφωνήσει με τον Λίβι για μικρότερη αποζημίωση.

Όπως και να έχει, όποιο και να είναι το ποσό, η Γιουνάιτεντ μπορεί να το καλύψει αν θέλει τόσο πολύ τον Ποκετίνο... Την ίδια στιγμή η απόφαση για την πρόσληψη διευθυντή ποδοσφαίρου είναι ειλημμένη και αναμένεται να πραγματοποιηθεί επίσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα