Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 0-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 0-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Κρίσταλ Πάλας εντός και εκτός από την κορυφή, χάνει την επαφή και με την 4άδα.

Τη διακοπή δεν ακολούθησε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας, που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες και πήρε τον πρώτο της βαθμό στο Old Trafford από το 1989. Υστερα από τη νέα απώλεια, οι Κόκκινοι Διάβολοι απέχουν 14 βαθμούς την κορυφή της Premier League αλλά και 7 από την 4άδα που οδηγεί στο Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι, που μετρούσαν 11 σερί ήττες στην κατηγορία στην έδρα της Γιουνάιτεντ, είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 26' καθώς ολομόναχος ο Φαν Ανχολτ δεν κατάφερε να βρει στόχο σε μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Μάτιτς, ενώ στο 28' απάντησε η ομάδα του Μουρίνιο με τον Σμόλινγκ. Το ματς είχε πολλές καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, όμως στην επανάληψη τη μεγαλύτερη την έχασε η Πάλας στο 74' όταν ο Τάουνσεντ πέρασε από Μάτιτς και Λίντελοφ μόνος με τον Ντε Χέα, όμως το τελείωμά του με το κακό του πόδι, το δεξί, πέρασε άουτ έκανε τον Χόντγκσον να... χτυπιέται στον πάγκο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Πογκμπά (68' Σάντσες), Μάτα (60' Ράσφορντ), Λίνγκαρντ (60' Φελαϊνί), Μαρσιάλ, Λουκάκου.

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντγκσον): Χένεσι, Φαν Ανχολτ, Σακό, Τόμκινς, Βαν-Μπισακά, Κουγιατέ, Μιλιβόγεβιτς, Μάιερ, ΜακΑρθουρ, Τάουνσεντ (88' Σλουπ), Ζαχά (91' Τζόρνταν Αγιού).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα