Λάμπαρντ: «Τιμή μου που βρέθηκα δίπλα από τον Μουρίνιο»

Λάμπαρντ: «Τιμή μου που βρέθηκα δίπλα από τον Μουρίνιο»

Gazzetta team
Λάμπαρντ: «Τιμή μου που βρέθηκα δίπλα από τον Μουρίνιο»

bet365

Αφού αρχικά έκανε λόγο για τιμή να βρίσκεται δίπλα στους πάγκους με τον Ζοσέ Μουρίνιο, στην συνέχεια ο τεχνικός της Ντέρμπι Φραν Λάμπαρντ τόνισε πως και να μην είχαν αποκλείσει τη Γιουνάιτεντ στα πέναλτι, πάλι ευτυχισμένος θα ήταν.

Εμπολι – Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ντέρμπι Κάουντι έκανε την μεγάλη έκπληξη στο League Cup αποκλείοντας στα πέναλτι τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, με τον τεχνικό των «κριαριών» Φρανκ Λάμπαρντ να αναφέρει σχετικά: «Ήταν τιμή μου που βρέθηκα δίπλα δίπλα στους πάγκους με έναν άνθρωπο που επηρέασε τόσο πολύ την καριέρα μου. Ήμουν μικρός και εκείνος βελτίωσε το επίπεδό μου αλλά και αυτό της Τσέλσι. Ήταν καλοδεχούμενος στα αποδυτήριά μας και μετά το τέλος είχε μόνο καλά λόγια να πει για την απόδοσή μας».

Για την πρόκριση στα πέναλτι: «Ήμουν περήφανος για τους παίκτες μου και δε με ένοιαζε αν θα κερδίζαμε ή αν θα χάναμε. Δεν είχε σημασία για μένα. Δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν πραγματικά περήφανος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα