Κάρντιφ - Αρσεναλ 2-3

Gazzetta team
Κάρντιφ - Αρσεναλ 2-3

bet365

Ο Λακαζέτ ήταν σούπερ, μοίρασε, σκόραρε και η Αρσεναλ με αρκετά ζόρια έφυγε με το διπλό (3-2) από την έδρα της Κάρντιφ.

Ο Ουνάι Εμερι πέτυχε το πρώτο του διπλό στην Premier League, μιας και η Αρσεναλ επικράτησε 3-2 στην Ουαλία της Κάρντιφ. Οι Λονδρέζοι ήταν εξαιρετικοί στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά στο ανασταλτικό υπέφεραν και η σεζόν προμηνύεται δύσκολη! Σούπερ ο Λακαζέτ, γκολ έπειτα από 415 αγωνιστικά λεπτά στην Premier League o Oμπαμεγιάνγκ.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Κάρντιφ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε ψηλά, με τον Τσεχ να κάνει στο 7΄την πρώτη... γκάφα, αλλά ο Αρτερ που βρέθηκε σε θέση βολής δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι ήταν ουσιαστικοί και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Από κόρνερ του Τσάκα, ο Μουστάφι με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι Ουαλοί αντέδρασαν, πίεσαν, ήταν όμως και τυχεροί, αφού στο 34' ο Λακαζέτ είδε το διαγώνιο σουτ να σταματά στο δοκάρι. Η Αρσεναλ πάντως πλήρωσε την κακή ανασταλτική λειτουργία της, αφού στις καθυστερήσεις του α' μέρους ήρθε η ισοφάριση. Σέντρα του Μπένετ, τραγική αντίδραση του Μονρεάλ και με σούπερ τελείωμα ο Καμαράσα πέτυχε το 1-1.

Οι Ουαλοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον ενθουσιασμό τους από την ισοφάριση, μπήκαν καλά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αλλά η Άρσεναλ ανέβασε στροφές και τους περιόρισε. Ο Μουστάφι πλησίασε το γκολ στο 54', ωστόσο αυτό ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα με τον Ομπαμεγιάνγκ. Ο Λακαζέτ μοίρασε ωραία και ο Γκαμπονέζος με άψογο τελείωμα έσπασε την... κατάρα. Κι όμως, οι Λονδρέζοι έριξαν ρυθμό, η Κάρντιφ πίεσε, εκμεταλλεύθηκε κενά και στο 70' έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μόρισον βρήκε τον Γουόρντ και ο τελευταίος πέτυχε το 2-2. Η Αρσεναλ όμως είχε τη λύση και στο 81' λυτρώθηκε. Ο Τορέιρα έβγαλε σε θέση βολής τον Λακαζέτ και ο Γάλλος διαμόρφωσε με άψογο τελείωμα το 3-2. Κι όμως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να παγώσουν τους Κανονιέρηδες, μιας και στο 90' ο Μόρισον έχασε τεράστια ευκαιρία...

Κάρντιφ: Έθεριτζ, Μανγκά, Μόρισον, Μπαμπά, Μπένετ, Καμαράσα (89' Μαντίν), Άρτερ, Ραλς, Χόιλετ, Ριντ, Γουόρντ (84' Ζοχορέ)

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Μονρεάλ, Γκεντουζί (70' Τορέιρα), Τσάκα, Εζίλ (84' Γουέλμπεκ), Ράμσεϊ, Ομπαμεγιάνγκ (89' Μκιταριάν), Λακαζέτ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα