Ανακοίνωσε Άλισον η Λίβερπουλ

Ανακοίνωσε Άλισον η Λίβερπουλ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Άλισον η Λίβερπουλ

bet365

Την απόκτηση του Άλισον ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η Λίβερπουλ!

Ολοκληρώθηκε το deal της Λίβερπουλ με την Ρόμα για την απόκτηση του Άλισον Μπέκερ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα κι ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Ααλμποργκ – Μίντιλαντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, είπε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα που θα αγωνιστώ για ένα σύλλογο αυτού του μεγέθους που θέλει για να κερδίζει πάντα.

Είναι ένα τεράστιο βήμα για την ζωή και την καριέρα μου, να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου και αυτής της οικογένειας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα τα δώσω όλα».

Υπενθυμίζουμε, πως η Ρόμα θα βάλει στα ταμεία της από αυτή την μεταγραφή 72.5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους από την παραχώρησή του στην Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα