Ο Ραϊόλα πρότεινε στην Λίβερπουλ τον Ντοναρούμα!

Gazzetta team
Ο Ραϊόλα πρότεινε στην Λίβερπουλ τον Ντοναρούμα!

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα φαίνεται πως δεν έχασε ευκαιρία και ήδη πρότεινε στην Λίβερπουλ τον Τζίτζι Ντοναρούμα μετά τις γκάφες του Κάριους στον τελικό...

Την ευκαιρία που έψαχνε φαίνεται πως βρήκε ο Μίνο Ραϊόλα ώστε να προτείνει τον Ντοναρούμα στη Λίβερπουλ! Ο πασίγνωστος μάνατζερ, λίγες ώρες μετά τις γκάφες του Κάριους στον τελικό με την Ρεάλ, πρότεινε τον Ιταλό γκολκίπερ στους Άγγλους!

Έξετερ - Κόβεντρι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Premiumsport.it», ο Ραϊόλα πρότεινε ήδη τον τερματοφύλακα της Μίλαν, ενώ συνεχίζει πως οι ετήσιες απολαβές του Ιταλού γκολκίπερ θα κυμανθούν γύρω στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Σε ό,τι αφορά το κόστος μεταγραφής από την Μίλαν, αυτό θα φτάσει τα 45 με 50 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα