Μπέρνλι – Τσέλσι 1-2

Gazzetta team
Μπέρνλι – Τσέλσι 1-2

bet365

Οι Μπλέ νίκησαν 1-2 στο «Turf Moor», μείωσαν στους πέντε βαθμούς από την Τότεναμ και την 4η θέση και έχουν ακόμα μαθηματικές πιθανότητες για το Champions League. Στο μηδέν Λέστερ-Σαουθάμπτον.

Δεν είναι καθόλου καλή στο 2018, αλλά τουλάχιστον η Τσέλσι πέρασε με 1-2 από το «Turf Moor» στην μόλις 8η νίκη της σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις απ' όταν άλλαξε ο χρόνος. Οι Μπλε προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Λονγκ (20'), με τον Μπαρνς να ισοφαρίζει (64') με ένα απίθανο κατά λάθος τακουνάκι.

Ωστόσο, ο Μόουζες πέντε λεπτά αργότερα με χαμηλό διαγώνιο καθάρισε το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους, που είχαν και κάποιες αλλαγές, καθώς την Κυριακή έχουν τον ημιτελικό Κυπέλλου. Η νίκη έφερε τους Λονδρέζους στο -5 από την 4η θέση, να ελπίζουν, έχοντας όμως πιο δύσκολο πρόγραμμα από την Τότεναμ.

Η ήττα της Μπέρνλι πάντως ήταν σχετικά ανώδυνη, μιας και την ίδια ώρα η Λέστερ παραχωρούσε 0-0 στη Σαουθάμπτον και δεν μπορούσε να καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά, που παραμένει στο -8 για τις Αλεπούδες, με την Μπέρνλι να μην χάνει την 7η θέση που θα τη στείλει στο Europa League.

Μπέρνλι (Σον Ντάιτς): Πόουπ, Λονγκ, Ταρκόφσκι, Λόουτον, Γουόρντ. Λένον (87' Γουέλς), Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον, Μπαρνς, Γουντ (72' Βόουκς)

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες, Μπακαγιόκο, Καντέ, Εμερσον (84' Τζαπακόστα), Πέδρο, Μοράτα (71' Αζάρ), Ζιρού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα