Χάντερσφιλντ – Μπόρνμουθ 4-1

Gazzetta team
Χάντερσφιλντ – Μπόρνμουθ 4-1

bet365

Η Χάντερσφιλντ μετά από οκτώ αγωνιστικές πανηγύρισε με εμφατικό τρόπο τη νίκη με 4-1 επί της Μπόρνμουθ, βγαίνοντας προσωρινά εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Από τις 16 Δεκεμβρίου, όταν και είχε περάσει... αέρας από το Βίκαρεϊτζ Ρόουντ στο 4-1 επί της Γουότφορντ, είχε η Χάντερσφιλντ να γευτεί τη χαρά της νίκης. Τα... φίδια είχαν αρχίσει να ζώνουν απειλητικά τον Ντέιβιντ Βάγκνερ, αλλά η λύτρωση ήρθε μετά από δύο μήνες.

Το ματς με τη Μπόρνμουθ ήταν από αυτά που οι Άγγλοι αποκαλούν must-win και οι παίκτες της Χάντερσφιλντ κατάφεραν να βάλουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι τους στη μάχη για την παραμονή στην Premier League.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Μόλις στο 7' ο Πρίτσαρντ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά η απάντηση της Μπόρνμουθ ήταν άμεση. Ο Στάνισλας έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) στο 13', με τους «Τσέρις» να νικούν το τεχνητό οφσάιντ. Η Χάντερσφιλντ βρήκε, όμως, τη λύση σχετικά γρήγορα και ο Μουνιέ με δυνατή κεφαλιά της έδωσε και πάλι το προβάδισμα (2-1) στο 27', σε ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο με ρυθμό και γκολ.

Ο Μουνιέ ήταν αυτός που κλείδωσε την επικράτηση των παικτών του Βάγκνερ στο 66' γράφοντας το 3-1 στην αντεπίθεση, ενώ το 4-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με χτύπημα πέναλτι του φαν Λα Πάρα. Έτσι η Χάντερσφιλντ πήρε μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, βγάζοντας το κεφάλι της προσωρινά εκτός επικίνδυνης ζώνης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα