Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Ο Φερνάντες τη γλίτωσε από τα χειρότερα

Ιάσονας Θεριός
bruno_fernandes_bournemouth

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προβλημάτισε - ξανά - στην έδρα της ανώτερης Μπόρνμουθ αλλά χάρη στα δύο τέρματα του Μπρούνο Φερνάντες απέσπασε την ισοπαλία (2-2), συμπληρώνοντας πάντως τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δείχνει... βυθισμένη στα προβλήματά της και πλέον μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια στην Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν ξανά μακριά από το καλό τους πρόσωπο, αλλά, παρ'ότι βρέθηκαν δις πίσω στο σκορ απέναντι στην Μπόρνμουθ, μπόρεσαν να φύγουν από το «Vitality» με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη στα δύο τέρματα του... σωτήρα Μπρούνο Φερνάντες. Στην 7η θέση και το -10 από την τετράδα συνεχίζει η ομάδα του Τεν Χαγκ, στη 12η τα Κεράσια.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη στο παιχνίδι και γρήγορα δικαιώθηκαν. Στο 16', ο Σολάνκε κέρδισε τον Καμπουαλά στην προσωπική τους μονομαχία και με άψογο τελείωμα λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τα Κεράσια. Η ομάδα του Ιραόλα μάλιστα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της στα... καπάκια, αλλά δύο λεπτά μετά, ο Κέρκες μετά από ωραία προσπάθεια είδε τον Ονάνα να τον σταματά στο τετ α τετ και στο 21΄ το πλασέ του Σινιστέρα πέρασε λίγο άουτ. Η Μπόρνμουθ είχε το πάνω χέρι, ήταν αυτή που απειλούσε αλλά στο 31' η Γιουνάιτεντ μπόρεσε να φέρει το ματς στο ίσα. Η μπάλα έμεινε στην περιοχή μετά το γύρισμα του Γκαρνάτσο και ο Μπρούνο από κοντά έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν πτοήθηκαν από αυτή την εξέλιξη και τέσσερα λεπτά μετά χάρη στο σόλο και το ωραίο τελείωμα του Κλάιφερτ ανέκτησαν το προβάδισμά τους. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους βέβαια, τα Κεράσια αποδείχθηκαν ξανά σπάταλα, μιας και πέταξαν στα σκουπίδια τις μεγάλες ευκαιρίες των Κέρκες και Κλάιφερτ, και είδαν την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Αφού απέτυχαν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων, ισοφαρίστηκαν και πάλι.

Ο ρυθμός έπεσε σχετικά στο δεύτερο μέρος και στο 65' οι Κόκκινοι Διάβολοι κέρδισαν το πέναλτι μετά από χέρι του Σμιθ. Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-2.

Η Μπόρνμουθ πίεσε, δημιούργησε καλές συνθήκες αλλά δεν βρήκε τη μεγάλη στιγμή και παρά την... όρεξή της είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φεύγει από την έδρα της με τον βαθμό της ισοπαλίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα