Τσέλσι - Σαουθάμπτον 1-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Σαουθάμπτον 1-0

bet365

Με φάουλ του Μάρκος Αλόνσο η Τσέλσι νίκησε 1-0 την Σαουθάμπτον και έπιασε την Γιουνάιτεντ στη 2η θέση. Ψηλά η Μπέρνλι, νίκη η Αρσεναλ.

Λίγες μέρες μετά την πολύ εύκολη νίκη κόντρα στην Χάντερσφιλντ, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε 1-0 εντός της Σαουθάμπτον χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Μάρκος Αλόνσο στο φινάλε του πρώτου μέρους. Η Τσέλσι συνεχίζει έτσι να βρίσκεται κοντά στην Γιουνάιτεντ [παίζει με Γουέστ Μπρομ], με την οποία ισοβαθμεί με αγώνα περισσότερο, ενώ η απόστασή της από την κορυφή και την Μάντσεστερ Σίτι είναι στους 11 βαθμούς. Στο πρώτο μέρος οι Μπλε είχαν δοκάρι με το σουτ του Πέδρο μέσα από την περιοχή, όμως ο Ισπανός μπακ, 'χτύπησε' στις καθυστερήσεις γράφοντας το 1-0 το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ του αγώνα, αφού στο δεύτερο μέρος ο Αζάρ πίστεψε ότι έκανε το 2-0 αλλά ο Σεσκ Φάμπρεγας είχε υποδειχθεί οφσάιντ νωρίτερα στη φάση.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Κρίστενσεν, Μπακαγιόκο, Καντέ, Γουίλιαν, Μόζες (82' Τζαπακόστα), Αζάρ (73' Μοράτα), Πέδρο (68' Φάμπρεγας).

Σαουθάμπτον (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Φόρστερ, Γιοσίντα, Μπερτράντ, Σοάρες (17' Λεμινά), Στέφενς, Χουντ, Ρομέου, Ρέντμοντ, Χόιμπιεργκ (72' Μπουφάλ), Γουόρντ-Πράουζ, Γκαμπιαντίνι (61' Οστιν).

Δεν «Χ»άνει η Μπέρνλι
Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Μπέρνλι εκτός έδρας με τη Μπράιτον, έμεινε τρίτο ματς αήττητη και διατηρήθηκε σε θέσεις Ευρώπης. Οι νεοφώτιστοι πήραν ανάσα έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες, αν και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα... Ηταν καλύτεροι στο α' μέρος, πίεσαν και είχαν καλές φάσεις με Μάρεϊ και Μαρτς. Μάλιστα, στο 36' ο πρώτος εκτέλεσε τραγικά το πέναλτι κι έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει τη νίκη στη Μπράιτον! Η Μπέρνλι τα πήγε καλύτερα ανασταλτικά στην επανάληψη, όχι όμως και δημιουργικά, μένοντας έτσι στο μηδέν.

Τεσσάρα και χαλαρή η Χάντερσφιλντ
Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα που της δίνουν τη δυνατότητα να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού έδωσε η νεοφώτιστη, Χάντερσφιλντ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ διέλυσε εκτός έδρας την Γουότφορντ με 1-4 και και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση της Premier League. Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος από τους Κατσούνγκα (6') και Μούι (23') οι φιλοξενούμενοι πήραν σοβαρό προβάδισμα νίκης που έγινε μεγαλύτερο στο 33' όταν αποβλήθηκε ο Ντίνι της Γουότφορντ. Στο 50' Ντεπουάτρ έκανε το 0-3 για την Χάντερσφιλντ, που έμεινε στο 61' και αυτή με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Χογκ, όμως η ιστορία του αγώνα δεν έμελλε να αλλάξει. Στο 68' ο Ντουκουρέ μείωσε σε 1-3 για τους Hornets για να διαμορφώσει το τελικό 1-4 στο 89' με πέναλτι ο Μούι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα