Αμορίμ: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω στη Σπόρτινγκ»

Νίκος Κικίδης
Αμορίμ

bet365

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ίσως να έδωσε ένα αρκετά μεγάλο σημάδι σχετικά με το μέλλον του, τονίζοντας πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα βρίσκεται στη Σπόρτινγκ και τη νέα σεζόν.

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Ρούμπεν Αμορίμ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Ο Πορτογάλος προπονητής είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης όπως η Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα, με τους Reds να τον έχουν θέσει στην κορυφή της λίστας μετά το... άκυρο από τον Τσάμπι Αλόνσο.

Ο ίδιος ανέκαθεν ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του, αλλά στην τελευταία συνέντευξη Τύπου μάλλον έδωσε ένα αρκετά μεγάλο σημάδι σχετικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τόνισε πως δεν μπορεί εγγυηθεί πως θα μείνει στη Σπόρτινγκ και τη νέα σεζόν, ενώ πρόσθεσε πως αν δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο τότε δεδομένα θα αποχωρήσει.

«Όχι, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα μείνω. Έδωσα τον λόγο μου και δεν μπορώ να κάνω πίσω. Αν δεν κατακτήσουμε τίτλους, θα φύγω από τη Σπόρτινγκ. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν το στοίχημα που πέρασα στους παίκτες. Πρέπει να κερδίσουμε τίτλους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν πάντως η ομάδα του έχει βάλει πλώρη προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τη Μπενφίκα με ματς λιγότερο!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα