Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Ο τρομερός Πάλμερ «υπέγραψε» την ανατροπή στην ανατροπή με δυο γκολ μετά το 90+9'!

bet365

H Τσέλσι προηγήθηκε στο Λονδίνο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0, οι Κόκκινοι Διάβολοι έκαναν την ανατροπή, όμως η Τσέλσι γύρισε και πάλι το ματς και πήρε τη νίκη με 4-3. Πρωταγωνιστής ο Πάλμερ, οποίος πέτυχε χατ τρικ!

Φανταστικό ματς στο «Στάμφορντ Μπιτζ»! Επτά γκολ, δοκάρι, αρκετές φάσεις, τρελός ρυθμός και ανατροπή στην ανατροπή, Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 από το πρώτο 20λεπτο, οι Κόκκινοι Διάβολοι γύρισαν το ματς προσωρινά αλλά με δυο γκολ μετά το 90+9' οι Μπλέ πήραν τη νίκη με 4-3. MVP ο Πάλμερ, οποίος πέτυχε χατ τρικ! Στη 10η θέση οι Λονδρέζοι με 43 βαθμούς, στην 6η θέση οι φιλοξενούμενοι με 48 πόντους.

Από ένα 20λεπτο στο πρώτο μέρος και μοιρασιά

Το πρώτο 20λεπτο ήταν ένας μονόλογος της Τσέλσι. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνιο προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, στην πρώτη φάση του ματς. Ο Γκούστο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, από την κόντρα η μπάλα στρώθηκε στον Γκάλαχερ, ο οποίος νίκησε τον Ονάνα με σουτ μέσα από την περιοχή. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου ο Κουκουρέγια αστόχησε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 18' η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κουκουρέγια έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Άντονι και ο Παλμερ το μετουσίωσε σε γκολ. Στο 25' ο Πάλμερ εκτέλεσε το φάουλ και ο ανενόχλητος Ντισασί αστόχησε από το δεύτερο δοκάρι. Στο 28' ο Τζάκσον πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο, την κουβάλησε στην αντεπίθεση, έπαιξε κάθετα και ο Μούντρικ αστόχησε από δύσκολη διαγώνια θέση.

Η ομάδα του Ερίκ Τεν Χαγκ μπήκε στο ματς στο 34' μετά από «δώρο» του Καϊσέδο. Ο μέσος από τον Ισημερινό στην προσπάθεια του να πασάρει στον Μπαντιασίλ έβγαλε ασίστ στον Γκαρνάτσο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Πέτροβιτς και μείωσε το σκορ. Στο 38' ο Άντονι έκανε αλλαγή παιχνιδιού, ο Γκαρνάτσο την άφησε στον Νταλότ, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Μπρούνο με κεφαλιά ισοφάρισε. Στις καθυστερήσεις οι Μπλε είχαν και δοκάρι. Στο 45+4' ο Γκάλαχερ με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο.

Ο Πάλμερ πήρε το «άστρο» του Γκαρνάτσο

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 67' πήρε κεφάλι στο σκορ. Κάθετη του πάσα του Ράσφορντ, ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς, τρομερή μπαλιά του Άντονι με το εξωτερικό και ο Γκαρνάτσο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 2-3.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έδειχναν να ελέγχουν το ματς, οι Μπλε προσπάθησαν να πιέσουν και στο 90+7' κέρδισαν πέναλτι. Ο Μαντουέκε έκανε φοβερή ενέργεια από τα δεξιά, ο Νταλότ τον ανέτρεψε και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Και αυτή την εκτέλεση την ανέλαβε ο Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος νίκησε ξανά τον Ονάνα για 3-3.

Στο 90+11' η Τσέλσι έκανε την ανατροπή στην ανατροπή. Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ αδράνησαν στο κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, ο Πάλμερ σούταρε από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον ΜακΤόμινεϊ και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 4-3.

Τσέλσι (Ποτσετίνο): Πέτροβιτς, Κουκουρέγια, Ντισασί (75’ Γκιλκριστ), Μπαντιασίλ, Γκουστό, Καϊσέδο (71’ Τσουκβουεμέκα), Φερνάντες, Γκάλαχερ (89’ Μαντουεκέ), Μούντρικ (71’ Στέρλινγκ), Πάλμερ, Τζάκσον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαγκ): Ονάνα, Bαράν (46’ Έβανς, 66’ Καμπβαλά), Μαγκουάιρ, Νταλότ, Γουάν Μπισάκα, Κασεμίρο (75’ ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Μαϊνού, Άντονι, Γκαρνάτσο (85’ Μάουντ), Χόιλουντ (66’ Ράσφορντ)

Η βαθμολογία της Premier League

Η βαθμολογία της Premier League

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα